Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Flyttbare toalettstoler

De 3 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 5 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
GottaGo
GottaGo
GottaGo er et toalettsetet for barn som fremmer knebøyposisjon. Kan brukes over alle typer toalett eller med en potteinnsats. Den har uttrekkbare ben for å enkelt kunne justere høyde, slå sammen og oppbevares. Finnes i to størrelser.

Rifton
Rifton
Toalettstol på hjul. Ryggen kan vinkles i 85 og 105. Inkl. Sete, sprutkile, hoftesele, monteringsbeslag, justerbar ryggstøtte, brystsele, hodestøtter, bordplate, understell, potte og fotplate.Sete og fotplate kan høydereguleres på understell.Toalettsete kan monteres/settes over standard toalett.
Ronda AS 4073 Randaberg

Toalettstol for barn
Toalettstol for barn
Portabel toalettløsning for barn. Laget i sterk stålkonstruksjon som er belagt. Avtakbar potte som enkelt kan rengjøres. Toalettstolen har belte for ekstra støtte og sikring.
Gymo AS 4072 Randaberg