Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Toalettseter

De 6 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 15 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Chiltern toalettseter med polstring
Chiltern toalettseter med polstring
Mykte, polstrede seter som er utviklet for personer med behov for ekstra komfort og reduksjon av trykkbelastninger. De er solid polstret med slitesterke fester laget i rustfritt stål. Setene er produsert med tanke på sideoverføring fra rullestol eller lignende. Toalettsetet passer til alle toaletter. Kan ikke brukes med toalettlokk.

Nobi Family
Nobi Family
NOBI Family toalettsete har integrerte armstøtter, og passer både barn og voksne. Toalettsetet har ekstra sete for barn integrert i konstruksjonen. Det ekstra barnesetet kan enkelt klipses av ved behov, eller felles opp sammen med setelokket
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Pottestol for barn
Pottestol for barn
Pottestol for barn er en toalettinnsats laget av plast, montert på et hev- og senkbart stativ med en uttakbar potte. Den gir en sikrere følelse fordi barnet sitter nærmere gulvet. Barnet får hjelp til å sitte oppreist ved hjelp av en sele som er enkel å justere.
Medeq Group AS 2316 Hamar

Pressalit Care Colani
Pressalit Care Colani
Den kurvede skålformen støtter og stabiliserer bekkenregionen og gjør setet velegnet til barn (fra 6 års alderen) med for eksempel muskelsykdommer. De forhøyde kantene er gode å holde fast i når man trenger å stabilisere balansen.

Swereco toalettsete
Swereco toalettsete
Bærbart og stabilt toaletthjelpemiddel for barn. Rygg og armbøyler gir barnet en trygg sittestilling og god komfort. Leveres med midjebelte. Seteinnsatsen monteres enkelt ved hjelp av en rem rundt toalettet.
Medeq Group AS 2316 Hamar

Swereco toalettseter
Enkelt toaletthjelpemiddel for barn. Festes til toalettet med braketter og er enkelt å demontere. Blå farge.
Medeq Group AS 2316 Hamar