Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Barn - hjelpemidler | Søkeresultat - Toalettseter

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Toalettseter

De 4 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 12 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Chiltern toalettseter med polstring
Chiltern toalettseter med polstring
Mykte, polstrede seter som er utviklet for personer med behov for ekstra komfort og reduksjon av trykkbelastninger. De er solid polstret med slitesterke fester laget i rustfritt stål. Setene er produsert med tanke på sideoverføring fra rullestol eller lignende. Toalettsetet passer til alle toaletter. Kan ikke brukes med toalettlokk.

Pressalit Care Colani
Pressalit Care Colani
Den kurvede skålformen støtter og stabiliserer bekkenregionen og gjør setet velegnet til barn (fra 6 års alderen) med for eksempel muskelsykdommer. De forhøyde kantene er gode å holde fast i når man trenger å stabilisere balansen.

Swereco toalettseter
Enkelt toaletthjelpemiddel for barn. Festes til toalettet med braketter og er enkelt å demontere. Blå farge.
Puls AS 0607 Oslo

Toalettsete med trinn
Toalettsete med trinn
Flyttbart toalettsete med trinn for å hjelpe barn å bruke toalettet selv fra tidlig alder. Legges over eksisterende toalettsete. Fjernes og foldes enkelt sammen om det ikke skal brukes. Konstruert for barn, kan også være til hjelp for kortvokste. Passer standard toaletter.
Leveres ferdig montert.
Amajo AS 1481 HAGAN 
Relatert informasjon