Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Rullatorer

De 7 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 20 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Crocodile
Crocodile Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lett og stødig trekkrullator beregnet for barn/ungdom. Høyderegulerbar og sammenleggbar. Leveres i fire størrelser, hver størrelse har sin farge. Bruker trekker rullatoren etter seg. Crocodile er for både innen- og utendørs bruk. Den leveres med slepebrems, retningssperre, ryggesperre, sete og kurv som standard. Hjul med kompakte dekk.
ETAC AS 1515 MOSS

Crocodile (2021)
Crocodile (2021)
Høyderegulerbar og sammenleggbar rullator beregnet for barn/ungdom. Finnes i tre størrelser. Bruker trekker rullatoren etter seg. Kan brukes innendørs og utendørs. Leveres med slepebrems, retningssperre, ryggesperre, sete og kurv som standard. Hjul med kompakte dekk. Maks. brukervekt: 80 kg.
ETAC AS 1515 MOSS

Gemino 30S
Gemino 30S
Høyderegulerbar rullator beregnet for barn. Kan brukes innendørs og utendørs. Leveres med kjørebrems, parkeringsbrems, slepebrems, sete og kurv som standard. Hjul med kompakte dekk. Maks. brukervekt: 125 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Malte
Malte
Trekkrullator til barn og ungdom i 5 størrelser. Åpen rammeform gir god balanse og trygghet. Leveres med håndtak, stillbar slepebrems, ryggesperre, svingbare forhjul med retningslås og massive hjul. Malte har sammenleggbar aluminiums ramme (ikke str. 0). For ekstrautstyr som bekken- og underarmsstøtte se Quickguiden. Finnes i flere farger.
Schuchmann AS 3036 Drammen

Malte Outdoor
Malte Outdoor
Trekkrullator for barn/ungdom til utebruk. Kommer i 3 størrelse. Godkjent for utebruk og ujevnt underlag. Lett sammenleggbar aluminiumsramme. Håndtak som kan justeres i høyden og bredden. Inkluderer parkerings- og trommelbrems og retningslås. For ekstrautsyr se Quickguiden. Kommer i flere forskjellige farger.
Schuchmann AS 3036 Drammen

Marcy
Marcy
Rullator til barn. Rullatoren kommer i 4 størrelser. Håndtaket kan tilpasses i høyde og bredde, og friksjonsbremser på bakhjulene reduserer hastigheten og gjør den tryggere for barnet. Retningslås på forhjulene. Hjulavstanden kan justeres, og kan gi økt stabilitet. Aluminiumsramme som gir lavere vekt. Kan i størrelse 2 og 3 legges sammen.
Schuchmann AS 3036 Drammen

Volaris Kid
Volaris Kid Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Volaris Kid er en stabil rullator for barn. God plass mellom bakhjulene gjør en spesielt brukervennlig for barn med ortoser eller bred gange. Håndbremsene er enkle å bruke og gir økt sikkerhet. De myke håndtakene gir godt grep. Slepebrems er montert som standard.