Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Manuelle rullestoler til sport og fritid

De 4 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 4 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
AL-trac Offroad rullestol Ingen Grenser
AL-trac Offroad rullestol Ingen Grenser
Rullestol for bruk på grusveier og i skog og mark. Leveres med dragfester. Kan leveres med 24 eller 26 drivhjul og 20 eller 24 forhjul. Std med stiv front. Kan leveres med styring og beskyttelsesbrett i fronten. Svært lett - rammevekt ca 6 kg. Med hjul ca 15 kg.
AL-trac as 2013 Skjetten

Easyroller
Easyroller
Easyroller, er en manuell rullestol i 100 thermoplast, utviklet for bruk i svømmehaller. Samme stol fra garderobe, gjennom dusjområde og ned i bassenget. Stolens ramme er konstruert med hull som tillater rammen raskt å bli fylt når den senkes ned i vann og raskt tømme seg for vann. Dette gjør adkomsten i vannet lettere.
Aquagroup as 0580 Oslo

Exo-Gravity
Exo-Gravity
Exo-Gravity er en firehjuling spesielt designet for bruk i heisbaserte anlegg for utforsykling og som trekkvogn for sledekjøring med hund. Produktet kommer uten motor, men kan trekkes etter ATV eller hundespann.
Exotek AS 6250 Stordal

Sportsrullestol. Håndball, basket, tennis og dans.
Sportsrullestol. Håndball, basket, tennis og dans.
Skreddersydd sportsrullestol som er skapt i samarbeid med idrettsutøvere. Stolen er ideelle for håndball, basketball, tennis og dans. Rullestolene tilpasses individuelt for optimal passform. Eksempel på totalvekt: Str. 40 x 40 cm veier ca 15 kg.
Aktive Stoler AS 2624 Lillehammer