Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Elektriske rullestoler med motorisert styring

De 46 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 47 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Balder J340
Balder J340
Avansert elektrisk rullestol med forhjulsdrift og joystickstyring. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk ståfunksjon, seteløft, ryggvinkling og tilt. Leveres som standard med sitteenhet, hodestøtte, elektrisk vinkling og lengde av benstøtter, høyderegulerbare og oppfellbare armlener. Dekk med mønster.
Baldertech AS 3516 Hønefoss

Eloflex K
Eloflex K
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift for begrenset utendørs bruk for barn og ungdom. Joystick på høyre side. Rullestolen er sammenleggbar og har manuell regulering av ryggvinkel. Joystick som ledsagerstyring er tilbehør. Vekt inkludert batterier: 29 kg. Setebredde: 36 cm. Maks brukervekt: 90 kg.
Bano Life AS 1405 Langhus

EVO1 Kombi 2P
EVO1 Kombi 2P Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Leveres som standard med komplett Buddy Brace sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med dahl docking eller stroppeinnfesting. Setebredde: 19-46cm. Maks brukervekt: 120kg.

EVO1 Kombi 4P
EVO1 Kombi 4P Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, rygg og benstøtter. Leveres som standard med komplett Buddy Brace sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med dahl docking eller stroppeinnfesting. Setebredde: 19-46 cm. Maks brukervekt: 120 kg.

EVO1 LB
EVO1 LB
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av ryggvinkel. Leveres som standard med EVO3 LB sittenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 30-46 cm. Maks brukervekt: 150 kg.

EVO1 Mini Buddy Brace
EVO1 Mini Buddy Brace Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol for barn. Den har forhjulsdrift og er beregnet for innendørs og begrenset utendørs bruk. Betjenes med joystick eller ledsagerstyring. Leveres med komplett Buddy Brace sitteenhet med hodestøtte eller Slingback enkel sittenhet. Kan brukes som sete i kjøretøy sete i bil med dahl docking eller stroppeinnfestning.

EVO3
EVO3
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel benstøttevinkel. Leveres som standard med EVO3 sittenhet med hodestøtte. Har retningsstabiliserende system. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 30-42 cm. Maks brukervekt: 80 kg.

Extreme X8 barn
Extreme X8 barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med firehjulsdrift for barn. For utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt og ryggvinkel. Alle funksjonene kan reguleres hver for seg. Leveres standard med Rehab rygg, JAY Easy Visco sittepute og hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 31-40 cm. Maks brukervekt: 155kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

F3 Corpus Jr 2019
F3 Corpus Jr 2019
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med Corpus F3 Jr sittenhet med hodestøtte. Har retningsstabiliserende system. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

F5 Corpus VS Jr
F5 Corpus VS Jr
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Beregner for barn og små voksne. Rullestolen har ståfunksjon. Alle funksjonene kan reguleres hver for seg. Leveres som standard med Corpus VS Jr sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Flexmobil i6 SitRite Junior
Flexmobil i6 SitRite Junior
Elektrisk rullestol med senterdrift for innendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft, tilt og ryggvinkel. Leveres som standard med Flexmobil i6 SitRite junior sitteenhet med hodestøtte. Setebredde: 29-40 cm. Maks brukervekt: 150 kg.

Flexmobil i6 SitRite Junior
Flexmobil i6 SitRite Junior
Elektrisk rullestol med senterdrift for innendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft og manuell regulering av tilt og ryggvinkel. Leveres som standard med Flexmobil i6 SitRite junior sittenhet. Setebredde: 29-40 cm. Maks brukervekt: 150 kg.

Freedom One Life S5
Freedom One Life S5
Nett liten rullestol med enkel manøvrerering med joystick. Beregnet på bruk både innendørs og utendørs. Både for barn og voksne. Klasse B. Kan leveres i følgende farger: Blå, rød, gul, grå og sort.
Efekton AS 2211 Kongsvinger

HS-520
HS-520
Liten scooter for kombinert ute- og innebruk. Scooteren er 120 cm lang som gjør at den er lov å ta med seg på kollektivtransport. Den er også så kort at den passer i de fleste heiser. HS-520 har en stor motor og kommer seg opp bakkene.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Leon
Leon
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektrisk tiltfunksjon. Leveres som standard med sitteenhet Kiss Junior (lev-artnr KP-NHD10114), hodestøtte, svingbare benstøtter, høyderegulerbare og oppfellbare armlen. Dekk med mønster.
NHD AS 3511 Hønefoss

Levo C3
Levo C3
Elektrisk rullestol med firehjulsdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektrisk ståfunksjon og tilt. Leveres som standard med sitteenhet C3VT (lev-artnr SITLC3V36SM), hodestøtte, svingbare benstøtter og oppfellbare armlen. Dekk med mønster.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Magic 360 barn
Magic 360 barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt og ryggvinkel. Alle funksjonene kan reguleres hver for seg. Leveres som standard med Rehab rygg, JAY Easy Visco sittepute og hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 31-40 cm. Maks brukervekt: 160 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

MC1124 JR R-NET Spinalus2 MWD
MC1124 JR R-NET Spinalus2 MWD
Elektrisk rullestol med senterdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft, tilt og benstøttevinkel. Manuell regulering av ryggvinkel. Leveres som standard med Spinalus2 sittenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 40-50 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

MC1124 Low Rider JR R-NET Spinalus MWD
MC1124 Low Rider JR R-NET Spinalus MWD
Elektrisk rullestol med senterdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med Spinalus sittenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 30-40 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

MC1124 Spinalus-3 Barn el. MWD
MC1124 Spinalus-3 Barn el. MWD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, rygg og benstøtte. Leveres som standard med Spinalus-3 sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 28 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

MC1124 Spinalus-3 Barn MWD
MC1124 Spinalus-3 Barn MWD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Leveres som standard med Spinalus-3 sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 28 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

MC1144 Spinalus-3 Barn el. FWD
MC1144 Spinalus-3 Barn el. FWD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, rygg og benstøtte. Leveres som standard med Spinalus-3 sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 28 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

MC1144 Spinalus-3 Barn FWD
MC1144 Spinalus-3 Barn FWD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Leveres som standard med Spinalus-3 sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 28 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Meyra Optimus 2
Meyra Optimus 2
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for utendørs bruk. Elektrisk regulering av tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med MO sitteenhet med hodestøtte. Setebredde: 43 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Permobil C400 VS Jr
Permobil C400 VS Jr
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektrisk ståfunksjon, tilt og ryggvinkling. Leveres som standard med sitteenhet VS Jr (HMS-artnr 204444), hodestøtte, elektrisk vinkling av benstøtter, høyderegulerbare og oppfellbare armlen. Dekk med mønster.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil C500 VS Jr
Permobil C500 VS Jr
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektrisk ståfunksjon. Elektriske setefunksjoner: Tilt, seteløft og ryggvinkling. Leveres som standard med sitteenhet VS Jr (HMS-artnr 204444), hodestøtte, elektrisk vinkling av benstøtter, høyderegulerbare og oppfellbare armlen. Dekk med mønster.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil Explorer Mini
Permobil Explorer Mini Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol for barn i alderen 12 til 36 måneder. Rullestolen har forhjulsdrift og er beregnet for innendørs bruk. Den betjenes med joystick. Setehøyde reguleres manuelt. Leveres med justerbart og avtagbart sadelsete. Setebredde: 19 cm. Setedybde: 16,5 cm. Maks brukervekt: 16 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil F3 PP Corpus Jr 2el
Permobil F3 PP Corpus Jr 2el Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av rygg og benstøtte. Setet kan tiltes fremover opptil 30 grader. Leveres med Corpus sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system og stroppeinnfesting. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil F3 PP Corpus Jr 4el
Permobil F3 PP Corpus Jr 4el Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, rygg og benvinkel. Setet kan tiltes fremover opptil 30 grader. Leveres med Corpus sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system og stroppeinnfesting. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil F5 Corpus VS Jr - 2019
Permobil F5 Corpus VS Jr - 2019
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift til begrenset utendørsbruk. Elektrisk ståfunksjon, tilt og ryggvinkling. Dekk med mønster. Stolen er tilsvarende F5 Corpus VS, med unntak av et mindre dimensjonert sete som gjør at den best egnet til bruk for barn og små voksne. Den kan gjøres om til en ordinær F5 Corpus VS hvis det blir aktuelt.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil K300 Ps Jr
Permobil K300 Ps Jr
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektrisk tiltfunksjon. Leveres som standard med sitteenhet Ps Jr K300 (HMS-artnr 204447), hodestøtte, avtakbare benstøtter, høyderegulerbare og oppfellbare armlen. Dekk med mønster.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil K450 MX
Permobil K450 MX
Enkel elektrisk rullestol for barn/små voksne.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil Koala Miniflex
Permobil Koala Miniflex
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektriske seteløft og tilt. Leveres som standard med sitteenhet Miniflex Koala (HMS-artnr 204446), hodestøtte, midtfestet benstøtte, hel fotplate, høyderegulerbare og oppfellbare armlen.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil M3 PP Corpus Jr
Permobil M3 PP Corpus Jr Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For innendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt og ryggvinkel. Setet kan heves og tiltes fremover opptil 20 grader. Leveres som standard med Corpus sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system og stropper. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 150 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil X850 Corpus 3G Jr
Permobil X850 Corpus 3G Jr
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift og styring med joystick. Elektriske setefunksjoner: Tilt og ryggregulering. Leveres som standard med sitteenhet Corpus 3G Jr X850 p13 (HMS-artnr 204441), helårsdekk, høyderegulerbare og oppfellbare armlen, hodestøtte, kjørelys, baklys og retningslys.
Permobil AS 0976 Oslo

Permobil X850S Corpus Jr 10 og 15 km/t
Permobil X850S Corpus Jr 10 og 15 km/t Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift for barn. For utendørs bruk. Rullestolen har elektrisk regulering av seteløft, ryggvinkel og akselavstand. Leveres som standard med Corpus sitteenhet med hodestøtte. Tilfredsstiller kravene til størrelse ved bruk av offentlig transport. Setebredde: 42-57. Maks brukervekt: 136 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Q300 M Mini kids
Q300 M Mini kids Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Rullestolen har elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av ryggvinkel. Leveres som standard med Zippie sitteenhet med JAY Easy Visco sittepute. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 33-40 cm. Maks brukervekt: 75 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Q300 M Mini kids el setefunksjoner
Q300 M Mini kids el setefunksjoner Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For begrenset utendørs bruk. Rullestolen har elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres med Zippie sitteenhet med JAY Easy Visco sittepute og hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 33-40 cm. Maks brukervekt: 75 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Q300 M Mini kids innendørs
Q300 M Mini kids innendørs Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For innendørs og begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt og ryggvinkel. Manuell regulering av benstøttevinkel. Leveres som standard med Zippie sitteenhet med hodestøtte og JAY Easy Visco sittepute. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 33-40 cm. Maks brukervekt: 75 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Quantum 4Front El Jr TB3 FWD
Quantum 4Front El Jr TB3 FWD
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med Corpus F3 Jr sittenhet med hodestøtte. Har retningsstabiliserende system. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 40-50 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Quantum 4Front Jr TB3 FWD
Quantum 4Front Jr TB3 FWD
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift for begrenset utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft og tilt. Manuell regulering av ryggvinkel. Leveres som standard med TB3 ers Q6/4Front sittenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy. Setebredde: 30-40 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

REAL 6100 PLUS barn
REAL 6100 PLUS barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med midthjulsdrift for barn. For innendørs bruk. Rullestolen har elektrisk regulering av seteløft, tilt og ryggvinkel. Manuell regulering av benstøttevinkel. Leveres som standard med ErgoMedic Plus sitteenhet med hodestøtte. Setebredde: 33-39 cm. Maks brukervekt: 135 kg.

Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

TA iQ Stand-Up Junior
TA iQ Stand-Up Junior Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk rullestol med ståfunksjon for barn. Den har forhjulsdrift og er beregnet for begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøtter. Leveres med Varilite sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i bil med stroppeinnfesting. Setebredde: 38-55 cm. Maks brukervekt: 140 kg.
Alu Rehab AS 4353 KLEPP STASJON

X850 Corpus Jr
X850 Corpus Jr
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift for utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Elektrisk regulering av seteløft og ryggvinkel. Manuell regulering av benstøttevinkel. Leveres som standard med Corpus sitteenhet. Ledsagerstyring og fjernstyrt nødstopp finnes som tilbehør. Setebredde: 42 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

X850 Corpus M Jr
X850 Corpus M Jr
Elektrisk rullestol med bakhjulsdrift for utendørs bruk. Beregnet for barn og små voksne. Manuell regulering av ryggvinkel og benstøttevinkel. Leveres som standard med Corpus sitteenhet. Fjernstyrt nødstopp finnes som tilbehør. Setebredde: 42 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Permobil AS 0976 Oslo

Zippie Salsa M trbl
Zippie Salsa M trbl
Elektrisk rullestol med senterdrift og styring med joystick beregnet for barn og små voksne. Elektriske setefunksjoner: Tilt, seteløft og ryggvinkling. Leveres som standard med sitteenhet Kids Seat (lev-artnr AA3760), hodestøtte, elektrisk vinkling av midtfestet benstøtte, høyderegulerbare og oppfellbare armlen. Dekk med mønster.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY