Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Sittevogner

De 25 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 49 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
4Wheeler
4Wheeler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lett og stabil firehjuls jogge- /terrengvogn. Vekt 13kg, maks brukervekt 80 kg. Høyderegulerbar kjørebøyle med håndbrems, lengderegulerbar fotstøtte. Fire faste lufthjul. Hurtigkobling på alle fire hjul, kompakt størrelse når den legges sammen. Mulig med svinghjul foran og posisjoneringsutstyr for å tilpasse str. og passform til mindre barn.
Inpo AS 5912 Seim

AL-trac helårs multifunksjonsvogn med motor
AL-trac helårs multifunksjonsvogn med motor
En serie multivogner beregnet på de som ønsker å komme seg ut til tross for nedsatt funksjonsevne. Produktene er basert på Lego prinsippet, hvor man bygger ut fra en grunnmodul og supplerer med andre komponenter for å oppnå ønskede funksjoner. Produktene i serien leveres med elektrisk hjelpemotor.
AL-trac as 2013 Skjetten

AL-trac helårs multifunksjonsvogn uten motor
AL-trac helårs multifunksjonsvogn uten motor
En serie multivogner beregnet på de som ønsker å komme seg ut til tross for nedsatt funksjonsevne. Produktene er basert på Lego prinsippet, hvor man bygger ut fra en grunnmodul og supplerer med andre komponenter for å oppnå ønskede funksjoner. Produktene i serien er uten hjelpemotor.
AL-trac as 2013 Skjetten

Bingo Evolution
Bingo Evolution Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
4-hjulsvogn med gode posisjoneringsmuligheter. Regulerbar ryggvinkel og tilt, vendbart sete. Leveres med regulerbare sidestøtter, hoftestøtte, fotstøtte, kjørbøyle, hoftebelte, vest, hodestøtte, sikkerhetsbøyle kalesje, regntrekk og kurv.

Gode kjøre- og trilleegenskaper, lett i vekt.

Vognen er krasjtestet for bruk i bil, er også sammenleggbar.
Inpo AS 5912 Seim

Bingo Spex
Bingo Spex
4- hjuls sittevogn for barn. Vognen har seteløsning fra Spex som inkluderer hoftebelte, vest, justerbare sidestøtter og bekkenstøtter, samt mulighet for tilpasning av ryggputen til asymmetrier i rygg. Setet kan brukes forovervendt og bakovervendt. Vognen er sammenleggbar, har justerbar kjørebøyle, justerbart fotbrett og leveres med kalesje.
Inpo AS 5912 Seim

Chilla
Chilla Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sittevogn med gode kjøreegenskaper. Understell med regulerbar fjæring som standard. Vognen kan tilpasses for å møte ulike behov. Enkel betjening av setetilt og ryggvinkling. Sittedybden justeres i én og samme sitteplate. Vognen legges enkelt sammen i én bevegelse. Godkjent for bruk som passasjersete i bil ved montering av transportfester.
ETAC AS 1515 MOSS

Cricket
Cricket
4-hjuls sittevogn for barn. Ryggen kan vinkles i to posisjoner, fra sittende til liggende. Høyde- og vinkeljusterbar kjørebøyle. Avtakbare og vaskbare puter. Leveres som standard med kalesje, kurv, regntrekk, armlener, leggstøtte, 4-punkts neoprenbelte og polstret skuldersele. Vognen er sammenleggbar. Fås i to størrelser.
ETAC AS 1515 MOSS

Delta Buggy
Delta Buggy
Tre-hjuls jogge-/terrengvogn beregnet for barn, ungdom og voksne. Utstyrt med luftfylte hjul. Dynamisk hengekøyesete for korrigering av sittestilling ved hjelp av tilbehør. Leveres med hoftebelte, skulderbelte, kalesje, regntrekk, ledsagerbrems med parkeringsbrems, kurv, tippesikring og rammepolster. Vognen er sammenleggbar. Fås i 6 størrelser.

Duro (2024)
Duro (2024) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lett 4-hjulsvogn. Gode kjøre- og trilleegenskaper. Solid, tåler høy brukervekt og hard bruk. Regulerbar ryggvinkel, kan legges ned i sovestiling. Regulerbar fotstøtte, justerbar setetilt. Regulerbar kjørebøyle Leveres med hodestøtte, hoftebelte, fotstøtte, kalesje, kurv.

Krasjtestet for bruk i bil, vognen er også lett å legge sammen.
Inpo AS 5912 Seim

EIO
EIO
EIO barnevogn er en enkel og sikker vogn med flere tilpasningsmuligheter. Vognen har god setevinkel regulerbar ryggvinkel for variasjon i sittestillingen. Vognen gir god støtte for overkroppen, og ryggen kan enkelt legges helt ned i hvilestilling. Utstyrt med regulerbart kjørehåndtak.
Bano Life AS 1405 Langhus

Hippocampe
Hippocampe
Vogn spesielt egnet for bruk på utfordrende underlag, for eksempel i sand. Flyter i vann, tåler både salt og klorvann. Hurtigtørkende materiale. Leveres med armlen, hoftebelte, trekksnor og parkeringsbrems. Vinkeljusterbar rygg 5-35 grader bakover.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Jacko - enkel sittevogn
Jacko - enkel sittevogn
Jacko er det naturlige valget til moderat funksjonshemmede barn som trenger en vogn de også kan sove i (ryggen kan legges tilnærmet flat, og benstøtten strekkes ut til vannrett). Kombinert bruk av vinkelreguleringene i benstøtten og ryggen gir mulighet forlig(
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Joelette Adventure
Joelette Adventure Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Terrengvogn med ett hjul som kan senkes til bakkenivå når bruker skal inn og ut. Joelette Adventure kan tilpasses alle brukere, trenger to ledsagere. Vogna er svært fremkommelig i ulendt terreng både i skogen og i fjellet. Monteres og demonteres enkelt.
SITSKI NORWAY AS 2323 INGEBERG

Joelette Kid
Joelette Kid Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Terrengvogn for barn mellom ca 1,5 år-7 år. Kan tilpasses de aller fleste brukere. Kan ledsages av en eller to personer. Leveres med hodestøtte seler for bruker og ledsager, samt oppbevaringsbagger. Enkel å montere/ demontere. Funger både som typ joggevogn og turvogn i vanskelig terreng.
SITSKI NORWAY AS 2323 INGEBERG

Josi Wismi E-Drive
Josi Wismi E-Drive Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektrisk vogn til barn og ungdom. Ved hjelp av de flyttbare putene kan man tilpasse en god sittestilling. Seteputen til god stabilitet og trykkavlastning. Vognen er utstyrt med gode dempere. Den har lang rekkevidde, stillegående motor og god fremkommelighet. Vognen legges enkelt sammen og får plass i bagasjerommet på bilen.
Bano Life AS 1405 Langhus

Kangoo
Kangoo
Tre-hjuls terrengvogn med elektrisk hjelpemotor. Leveres med kompakte hjul, støtdempet ramme, kjørehåndtak, kjøre- og parkeringsbrems, 5-punktssele, fotstøtte, regntrekk, solskjerm, myggnett, sikkerhetssnor og batterilader. Vognen er sammenleggbar. Fås i tre størrelser. Se informasjon på det enkelte produktet for flere detaljer.
Bano Life AS 1405 Langhus

KUKINI
KUKINI Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Tre-hjuls joggevogn for barn og ungdom. Luftfylte hjul med skivebrems i forhjulet. Regulerbar ryggvinkel. Leveres med kjørehåndtak, 5-punkts belte, kalesje og regntrekk. Vognen har ledsagerbrems, parkeringsbrems, kurv og tippesikring. Vognen er sammenleggbar. Fås i to størrelser.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Mobi-chair
Mobi-chair
Mobi-Chair er den ultimate partneren for fritid og underholdning. Rullestol/vogn som flyter og kan kjøres på stranden. Mobi-Chair kan også benyttes i svømmebasseng. Produktet er designet for å passe alle - rullestolbrukere, personer med spesielle tilrette
Opheim Agenturer 4272 Sandve

Nordic Cab
Nordic Cab
Nordic Cab har et bredt bruksområde og kan brukes sommer som vinter. Enten som løpe-, gå- eller sykkelvogn i sommerhalvåret eller som pulk på vinteren.

Sittevogn Clip
Sittevogn Clip Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Clip er en enkel vogn som er utstyrt med høyderegulerbare kjørehåndtak som gjør vognen enkel å betjene for ledsagere med ulik høyde. Vognen er utstyrt med kompakte svinghjul. Clip er utstyrt med en kalesje og regntrekk som gir skjerming for vær og vind. Clip er den letteste vognen, og blant de minste sammenlagt. Clip er krasjtestet.

ST Jogger
ST Jogger
Tre-hjuls jogge-/terrengvogn beregnet for barn. Utstyrt med luftfylte hjul. Ryggvinkelen er regulerbar fra 105-140 grader. Høyderegulerbare kjørehåndtak. Leveres som standard med 5-punkts belte, kalesje, regntrekk, kjørebrems, kurv og parkeringsbrems. Vognen er sammenleggbar.
Bano Life AS 1405 Langhus

Stingray
Stingray
4-hjuls sittevogn beregnet for barn. Har vinkel- og høyderegulerbar rygg og setetilt. Setet kan vendes 180 grader mens barnet sitter i vognen. Leveres med høyderegulerbar kjørebøyle, sidestøtte, 4-punkts belte, festemulighet for vest, kalesje, kurv, nakkestøtte og parkeringsbrems. Vognen er sammenleggbar. Fås i to størrelser.
ETAC AS 1515 MOSS

Trollino
Trollino
Sammenleggbar vogn. Foldes enkelt sammen. Pustende polstring. Kjørehåndtak med brems. Benstøtter.
Ronda AS 4073 Randaberg

xRover joggevogn
xRover joggevogn
Tre-hjuls jogge-/terrengvogn beregnet for barn. Utstyrt med luftfylte hjul. Leveres som standard med høyderegulerbart kjørehåndtak, 5-punkts belte, kalesje, regntrekk, kjørebrems, kurv og parkeringsbrems. Hjulene kan tas av for transport (hurtigkobling). Fås i tre størrelser.

Zippie Voyage
Zippie Voyage
Avansert sittevogn med fire hjul beregnet for barn, enkel å håndtere ved transport. Hjuldiameter 7,5 tommer foran og 12 tommer bak. Setetilt -5 til 30 grader, ryggvinkling 80-180 grader og knevinkel kan justeres 90 grader. Leveres med sidestøtte for bol, festemulighet for vest, hoftebelte, kalesje, kurv, nakkestøtte og parkeringsbrems.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY