Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Barn - hjelpemidler | Søkeresultat - Sleder og kjelker

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Sleder og kjelker

De 12 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 22 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Aktiv Alu Racer
Aktiv Alu Racer
Egenprodusert kjelke i aluminium. Ekstremt lett og med ekstra solide bremser. Kan tilpasses forskjellige setetyper.

Aktiv Karbonplastpulk
Aktiv Karbonplastpulk
Pulk som kan leveres med tre forskjellige seteløsninger (putesete, aktivsete og Fjellpulken seterygg). Leveres med trekk og vindskjerm.

AL-trac Snøhetta
AL-trac Snøhetta
AL-trac Snøhetta er en multivogn/kjelke med langrensski, støtteski og pulkdrag. Setebredde 24 - 45 cm. Aktivsete på vinkeljusterbar plate. Kan leveres med regulerbar tilt for barn med vekt under 35 kg. Justering på ledsagerbøyle. Finnes også med ståbrett og snowblades (art. nr A-2).

Forlenget Stiga Snowracer
Forlenget Stiga Snowracer
Standard Stiga Snowracer forlenget til 110 cm., og gir dermed plass til både bruker og ledsager. Kan leveres med ulike seteløsninger, blant annet sadelsete og aktivsete. Kan fås med brystbelte, hoftebelte eller skrittsele.

Praschberger Combikjelke
Praschberger Combikjelke
Piggkjelke for de som trenger litt ekstra støtte.
Ved bruk av ulike skallseter kan kjelken tilpasses ulike behov.
Meget lett kjelke i aluminium med lengdejustering av fotramme, for enkel tilpasning.
Med enkle grep går du fra snø til is.
Leveres standard med skallsete, fotreimer, skøyteski med topp glidegenskaper og staver.
Bardum AS 1405 Langhus

RollerSafe - rulleski med trådløs brems
RollerSafe - rulleski med trådløs brems
Rulleski med integrert SMART BRAKE teknologi: Hydrauliske skivebremser styrt elektronisk fra trådløs fjernkontroll i skistaven. Skiene kan monteres på alle typer piggekjelker som har innfesting for vanlig skibinding. Egne adaptere kan tilpasses ved behov. Skiene leveres med USB-lader og mobil-app for tilpasning av bremsekraft.
SmartGroup AS 1534 Moss

Skeasy
Skeasy
Sammenleggbar slede som monteres i bindingen på langrennsski, og trekkes i en snor. Kan bæres i ryggsekk og monteres på barnets ski ved behov. Vekt: 1.9 kg (uten ski). Mål sammenlagt: 9.5 x 31 x 41 cm. Følger preparerte spor. Egner seg ikke for løssnø. Passer på de fleste langrennsski med NNN-binding og skilengde 90 - 140 cm.
Utsudr AS 0755 Oslo

Skicart
Skicart
Kjelke bestående av sitteskall på fire miniski. Opplæring og lisens er nødvendig.
Sandberg-Nilsen AS 2200 KONGSVINGER

SnowComfort kjelke
SnowComfort kjelke NAV ikon
Kjelke beregnet for aking med ledsager. Produsert i støtsikker hardplast med stålmeier. Fjæring i setet for behagelig kjøre- og sittekomfort. Leveres med to-punkts hoftebelte, festereimer for lår/føtter, ledsagerbrems (fotbrems), ledsagerbøyle, hodestøtte og trekkesnor. Kjelken har ikke ratt/styre for bruker. Maks. brukervekt: 100 kg.
Bardum AS 1405 Langhus

Snowracer King Size
Snowracer King Size NAV ikon
Kjelke med ratt. Beregnet for små barn til aking med ledsager sittende bak. Leveres med skallsete med vest, 4-punkts belte, fotbrems og trekkesnor. Maks. brukervekt: 100 kg.
Bardum AS 1405 Langhus

Spesialbygde plastakebrett
Spesialbygde plastakebrett
Spesialbygde plastakebrett med et stort utvalg Aktiv seter og sikringsanordninger som hoftebelte, neoprenvest eller fothylster.

Spike Snow - sittende piggekjelke for snø
Spike Snow - sittende piggekjelke for snø
Spike Snow er en piggekjelke til bruk på snø hvor du sitter med beina fremfor deg. Sittestillingen er justerbar slik at den kan tilpasses deg og ditt behov. Du kan blant annet justere setevinkel for best mulig kraftoverføring. Enkel av og påmontering av ski. Høyt fokus på god design og brukervennlighet for å gi deg en god opplevelse i skisporet.
Exero Technologies 1366 Lysaker 
Relatert informasjon