Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Spesielle sittemøbler

De 23 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 74 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Balloo sittesekk
Balloo sittesekk
Designen på våre sittesekker gjør de passende for personer som av
ulike grunner glir ut av vanlige sittesekker. Dette kan for eksempel
ofte skje på grunn av forhøyet muskeltonus. Alle sittesekkene er
laget av Galon. De er vannavstøtende og lette å tørke av. Kan
leveres i flere farger, og med eller uten musikkvibrajoner.
Amajo AS 1081 Oslo

Fikseringsstol Tumble Forms
Fikseringsstol Tumble Forms
Optimal sittestilling ved selve plattformen. 90 grader mellom sete og rygg. Et 45 graders solid hoftebelte med hurtiglås hjelper til med å opprettholde barnets posisjon. Sporene til skulderselene er 10 cm og tillater vertikal justering til ulike høyder.
Klubben AS 2270 FLISA

GoTo sete
GoTo sete Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bærbart gulvsete for barn som trenger ekstra støtte for overkroppen som kan tilpasses for bruk i ulike seter. Gulvsetet er utformet for å være enkel å transportere. Finnes i to størrelser og i fargene blå og lilla. Maks. setebredde 28 cm. Maks. belastning 30 kg.

Gravity Chair
Gravity Chair Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Posisjoneringsstol til aktivitet og hvile, beregnet for barn. Stolen tiltes til ønsket vinkel ved hjelp av kilepute. Leveres med nakke-/hodestøtte og hoftebelte. Finnes i 4 størrelser med setebredde fra 20-30 cm. Leveres i sort.

Jockey El
Jockey El Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Arbeidsstol med ledsagerstyrt elektrisk seteløft for aktiv sittestilling, for barn og ungdom. Stolen er utstyrt med sadelformet sete med regulerbar setevinkel, ryggpute, høyderegulerbar fotstøtte, hoftebelte og brems. Stolen er uten seterotasjon. Maks belastning: 50 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Jockey Lite
Jockey Lite Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Arbeidsstol som gir aktiv sittestilling, beregnet for barn. Utstyrt med manuelt seteløft, sadelformet sete med regulerbar setevinkel, ryggpute, høyderegulerbar fotstøtte og brems. Stolen er uten seterotasjon. Maks belastning: 100 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Jockey Man
Jockey Man Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Arbeidsstol med ledsagerstyrt manuelt seteløft for aktiv sittestilling, for barn og ungdom. Stolen er utstyrt med sadelformet sete med regulerbar setevinkel, ryggpute, høyderegulerbar fotstøtte, hoftebelte og brems. Stolen er uten seterotasjon. Maks belastning: 65 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Jockey Pro Elektrisk
Jockey Pro Elektrisk
Stabil arbeidsstol som gir aktiv sittestilling, beregnet for barn. Utstyrt med ledsagerstyrt elektrisk seteløft, sadelformet sete med regulerbar setevinkel, justerbar ryggvinkel, ryggpute, høyderegulerbar fotstøtte, hoftebelte og ledsagerbetjent brems. Finnes i 2 størrelser. Maks belastning: 70 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Jockey Pro Manuell
Jockey Pro Manuell
Stabil arbeidsstol som gir aktiv sittestilling, beregnet for barn. Stolen har ledsagerstyrt manuelt seteløft, sadelformet sete med regulerbar setevinkel, justerbar ryggvinkel, høydejusterbar ryggpute, høyderegulerbar fotstøtte, hoftebelte og ledsagerbetjent brems. Finnes i 2 størrelser. Maks belastning: 70 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN

Maja
Maja
Hjørnesete beregnet for plassering på golv. Finnes i tre størrelser.
Bano Life AS 1405 Langhus

Musikksittesekker
Musikksittesekker
Musikksittesekken stimulerer følelsene - spesielt hørselen - samtidig som den gir god støtte Fylt med isoporkuler. Musikken fra de innebygde høyttalerne i sittesekken gir deg en avslapningsfølelse. I tillegg trengs et musikkanlegg med uttak til eksterne høytalere med utgangseffekt på minimum 15 W per kanal. Finnes i flere farger.
Klubben AS 2270 FLISA

Neptune1
Neptune1
Stol beregnet for lek og aktivitet
Medema Norge AS 1481 HAGAN

PAL
PAL
PAL passer barn i alderen 1-12 år med milde til moderate behov for støtte og stabilitet i sittende stilling. Vinkelregulerbar rygg, høyderegulerbare ben og høyderegulerbare armlener. Leveres med hoftebelte og puter som er enkle å tørke av. Utvalg tilbehør for ytterligere støtte i sittende stilling. -03 blå, -01 grønn (artnr).
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Ppod sittemøbel
Ppod sittemøbel Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Posisjoneringsstol til aktivitet og hvile, beregnet for barn. Setet kan tiltes for tilpasning etter behov. Leveres med nakke-/hodestøtte og hoftebelte. Finnes i 11 størrelser med setebredde fra 22-43 cm. Leveres i setefarge sort.
Inpo AS 5912 Seim

Protac SenSit kulestol
Protac SenSit kulestol
Stol som pakker inn kroppen og gir støtte. Den er fylt med tunge plastkuler i setet og i sideputene. Kulenes stimulerer både berøringssans og muskel- og leddsans. Stolen gir trygghet og en stabil sittestilling. Finnes i ulike farger.
Amajo AS 1081 Oslo

Scallop
Scallop
Lett, bærbart og fleksibelt sitteskall for barn. Scallop veier under 2 kg. Enkelt å bære med seg med to bærehåndtak. Vendbar pute. Puten kan enkelt tas av for rengjøring. Kan brukes på gulv og i stol. Legges sammen uten bruk av verktøy. Fire størrelser. Farge: rød/blå.
ETAC AS 1515 MOSS

Sittesekk myk
Sittesekk myk
Kjempemyk sofa som umiddelbart former seg til en dyp lenestol. Mykt stoff. Lett å holde ren. Vennligst spesifiser ønske om farge ved bestilling.
Klubben AS 2270 FLISA

Sittesekk til boblerør
Sittesekk til boblerør
Denne sittesekken er spesielt designet for å passe sammen med boblerør. Finnes i flere forskjellige farger.
Klubben AS 2270 FLISA

Special Tomato Sitter
Special Tomato Sitter Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bakovertiltet sete for posisjonering og støtte for barn. Har integrerte sidestøtter i sete og rygg, samt abduksjonskloss. Kan plasseres på stol, på gulv med støttekile eller på understell med hjul. Leveres som standard med to festestropper, vest og skrittsele. Finnes i flere størrelser. Maks. setebredde 30 cm. Maks. belastning 36 kg.
Bano Life AS 1405 Langhus

Squiggles Early Activity System
Squiggles Early Activity System
Hjelpemiddel for barnets utvikling gjennom lek. Et sett med fleksible støtter med velcroinnfesting. Utbyttbare støtter ift øvelse og funksjonsnivå, tilpasset øvelser i ryggleie, mageleie, sideleie på alle fire og sittende. illustrert bruksanvisning. Alder maks 3år. Leveres med gulvmatte,sittestøtte, hodestøtte,kilepute,pølle, posisjonerings bånd
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Tarta Kid
Tarta Kid
Tarta Kid er utviklet for å kunne brukes i forskjellige situasjoner og til ulike formål i løpet av dagen. Kan fungere som både arbeidsstol og trillevogn, og brukes på ulike steder, både i og utenfor hjemmet. Kan brukes med eller uten understell, kan også henges på bordkant. Passer for barn fra 3 måneder til 3-4 årsalderen.

TravelSIT
TravelSIT
Fleksibelt og regulerbart posisjoneringssete som gir barn stabiliserende støtte. Setet er lett og fraktes enkelt i medfølgende ryggsekk. Kan festes til de fleste typer stoler og seter for å gi barnet mulighet til å sitte godt. Det har flere bruksområder, som på restaurant, på fly, på besøk eller ute i hagen og i sandkassen.
Inpo AS 5912 Seim

Tumble forms Feeder seat
Tumble forms Feeder seat
Består av både sete og base og gir en stabil og komfortabel sittestilling. Vinkelen på setet kan endres, og den har derfor mange anvendelsesmuligheter, fra aktivitet til hvile. Setet er lett i vekt og enkelt å ta med seg.
ETAC AS 1515 MOSS