Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Sitteputer for komfort

De 51 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 328 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
621 Bas
621 Bas
Sittepute med trykksårforebyggende egenskaper som gir god støtte i forkant under forflytning.
Nimacare AB 18254 Djursholm

Comfort Acta-Embrace
Comfort Acta-Embrace Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Puten har en formstøpt base og et lag med skum. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 8 cm. Høyde bak: 7 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

Comfort Curve
Comfort Curve Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Middels høy bendeler. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 6 cm. Høyde bak: 7 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

Consept
Consept
Trykkavlastende sittepute i ulike skummaterialer. Skummet er i to lag med viskoelastisk skum på oversiden av sittegropen. Puten skal ikke innstilles. Puten har en overflate som ikke slipper gjennom væske. Leveres med to trekk i polyesterplysj. Høyde: 5 cm. Leveres i bredder fra 35 til 50 cm.
Mediq Norge AS 0607 Oslo

Consept EX
Consept EX
Trykkavlastende sittepute i ulike skummaterialer. Skummet er i to lag med viskoelastisk skum på oversiden av sittegropen. Puten skal ikke innstilles. Leveres med to inkontinenstrekk. Høyde: 5 cm. Leveres i bredder fra 35 til 50 cm.
Mediq Norge AS 0607 Oslo

Contur
Contur
Trykkavlastende sittepute i ulike skummaterialer. Skummet er i to lag med viskoelastisk skum på undersiden av sittegropen. Puten skal ikke innstilles. Puten har en overflate som ikke slipper gjennom væske. Leveres med to trekk i polyesterplysj. Høyde: 5 cm. Leveres i bredder fra 35 til 50 cm.
Mediq Norge AS 0607 Oslo

Contur Barn
Contur Barn
Trykkavlastende sittepute i ulike skummaterialer. Skummet er i to lag med viskoelastisk skum på undersiden av sittegropen. Puten skal ikke innstilles. Puten har en overflate som ikke slipper gjennom væske. Leveres med to trekk i polyesterplysj. Høyde: 5 cm. Leveres i bredder fra 24 til 35 cm.
Mediq Norge AS 0607 Oslo

Contur EX
Contur EX
Trykkavlastende sittepute i ulike skummaterialer. Skummet er i to lag med viskoelastisk skum på undersiden av sittegropen. Puten skal ikke innstilles. Leveres med to inkontinenstrekk. Høyde: 5 cm. Leveres i bredder fra 35 til 50 cm.
Mediq Norge AS 0607 Oslo

Contur EX
Contur EX
Trykkfordelende sittepute med anatomisk formstøpt base av polyuretanskum og viskoelastisk skum i sittegropen. Tilpasset plass til rullestolens ryggrør, avrundet bakkant og beindeler som gir god stabilitet og passform i rullestol. Enkelt vedlikehold. Leveres med to trekk av grå polyesterplysj med høy friksjon.
Care of Sweden AS 3117 Tønsberg

Inserto Domino
Inserto Domino Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute oppbygd av skummoduler. Anatomisk formet. Puten tilpasses individuelle behov. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde avhenger av hvilke moduler som er i bruk. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

Jay Balance Air D
Jay Balance Air D
Trykkavlastende sittepute i skum med justerbart luftkammer i sittebrønnen. Fast front for støtte ved forflytning. Passer til rullestoler med plan- og hengekøysete. Leveres med to trekk. Høyde: 10 cm. Leveres i bredder fra 34 til 60 cm.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Jay Balance Air S
Jay Balance Air S
Trykkavlastende sittepute i skum med justerbart luftkammer i sittebrønnen. Fast front for støtte ved forflytning. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to trekk. Høyde: 10 cm. Leveres i bredder fra 34 til 60 cm.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Balance Cushion (Deep Contour Fluid)
JAY Balance Cushion (Deep Contour Fluid) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med oljepad i setebrønnen. Puten er anatomisk formet og har fast front for støtte ved forflytning. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 11 cm. Høyde bak: 10 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Balance Cushion (Fluid)
JAY Balance Cushion (Fluid) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skum med oljepad i setebrønnen. Anatomisk formet. Puten har fast front for støtte ved forflytning. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 8,5 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Basic Cushion
JAY Basic Cushion Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 4,8 cm. Høyde bak: 4,7 cm. Leveres med to inkontinenstrekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Easy Fluid Cushion
JAY Easy Fluid Cushion Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med oljepad i setebrønnen. Anatomisk formet. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med hengekøye- (buet) og plansete (flat). Flytt musepeker over forstørrelsesglasset i tekniske data for å se info om puten er buet eller flat. Høyde foran: 6,3 cm. Høyde bak: 6 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Easy Visco Cushion
JAY Easy Visco Cushion Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med hengekøye- (buet) og plansete (flat). Flytt musepeker over forstørrelsesglasset i tekniske data for å se info om puten er buet eller flat. Høyde foran: 6 cm. Høyde bak: 6,3 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Jay GS
Jay GS
Trykkavlastende sittepute i skum med oljepad i sittegropen. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to trekk. Høyde bak: 6 cm (7 cm i bredde 30 og oppover). Høyde foran: 7 cm (8 cm i bredde 30 og oppover). Leveres i bredder fra 25 til 45 cm.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY J2 Cushion
JAY J2 Cushion Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skum med oljepad i sittebrønnen. Fast front som gir støtte ved forflytning. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 8 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY J2 Cushion (DC)
JAY J2 Cushion (DC) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skum med oljepad i dyp sittebrønn. Fast front som gir støtte ved forflytning. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 10 cm. Leveres med to trekk.

Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Lite
JAY Lite
Sittepute med trykksårforebyggende egenskaper som gir god støtte i forkant under forflytning.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Jay Lite P
Jay Lite P
Sittepute med trykksårforebyggende egenskaper der bruker og brukers omgivelser ikke skal innstille, regulere eller sette sammen sitteputen
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Xtreme Active Cushion (large)
JAY Xtreme Active Cushion (large) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skum med oljepad i sittebrønn. Leveres med en base med stor setebrønn og Jay oljepad L. Fast front som gir støtte ved forflytning. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 7 cm. Høyde bak: 9 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

JAY Xtreme Active Cushion (standard)
JAY Xtreme Active Cushion (standard) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skum med oljepad i sittebrønn. Puten har standard base og Jay oljepad S. Puten skal ikke innstilles. Puten har fast front som gir støtte ved forflytning. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 7 cm foran. Høyde: 8 cm bak. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Komfy helsepute
Komfy helsepute
Sittepute bestående av minneskum som varmer muskulaturen og et avkjølende gelelag. Dette gir en komfortabel temperatur når en sitter på puten. Utstyrt med sklisikker gummibunn, håndtak og maskinvaskbart ventilert trekk med glidelås. Gir god støtte, reduserer trykket i haleben, ledd, muskulatur og fremmer en sunn positur. Leveres i svart.
Sitt bedre 2053 Jessheim

Matrx Contour Visco NG
Matrx Contour Visco NG Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Puten skal ikke innstilles. Puten har skråkant i front som fremmer fremdrift med føttene. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 9 cm. Høyde bak: 10 cm. Leveres med to trekk.
Invacare AS 0603 OSLO

NIMA Comfort
NIMA Comfort
Sittepute med trykksårforebyggende egenskaper som kan brukes oppe på andre seter
Nimacare AB 18254 Djursholm

Nima Equagel Allround
Nima Equagel Allround
Trykkavlastende sittepute i to-lags gelmateriale. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to trekk. Høyde: 7,5. Leveres i bredder fra 27 til 50 cm.
Nimacare AB 18254 Djursholm

ROHO 1-kammer høy-profil
ROHO 1-kammer høy-profil Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute med luftceller i ett kammer. Luftmengden tilpasses individuelt med pumpe. Passer til rullestoler med plansete. Høyde: 10,5 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

ROHO Contour Select
ROHO Contour Select Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute med luftceller delt i fire kamre. Luftcellene har tre ulike høyder som gjør den anatomisk formet. Luftmengden tilpasses individuelt med pumpe. Minnekontroll styrer luftnivået i de fire uavhengige cellekamrene. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 8,5 cm. Høyde bak: 5,5 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

ROHO Hybrid Elite 1-kammer
ROHO Hybrid Elite 1-kammer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med luftfylt kammer i sittegropen. Luftmengden tilpasses individuelt med pumpe. Fast front for støtte ved forflytning. Passer rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 11 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

ROHO Hybrid Elite tokammer
ROHO Hybrid Elite tokammer
Trykkavlastende sittepute i skum og to luftfylte kamre. Puten innstilles individuelle behov ved justering av luftmengde. Fast front for støtte ved forflytning. Passer rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to trekk. Høyde: 11 cm. Leveres i bredder fra 35 til 61 cm.
Permobil AS 0976 Oslo

ROHO Quadtro Select høy-profil
ROHO Quadtro Select høy-profil Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute med luftceller delt inn i fire luftkammer. Luftmengden i hvert kammer kan tilpasses individuelt med pumpe. Minnekontroll som styrer luftnivået i de fire uavhengige cellekamrene. Passer rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 10,5 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

ROHO Quadtro Select lavprofil
ROHO Quadtro Select lavprofil
Trykkavlastende sittepute med fire luftfylte kamre. Puten innstilles individuelle behov ved justering av luftmengde i kamrene. Passer rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to trekk. Høyde: 6 cm. Leveres i bredder fra 30 til 61 cm.
Permobil AS 0976 Oslo

ROHO Quadtro Select mid-profil
ROHO Quadtro Select mid-profil Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute med luftceller delt inn i fire luftkammer. Luftmengden i hvert kammer kan tilpasses individuelt med pumpe. Minnekontroll styrer luftnivået i de fire uavhengige cellekamrene. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 8,5 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo

Sittepute Dynair
Sittepute Dynair
Denne sitteputen er spesialtilpasset til stoler. Sitteputens destabiliserende effekt fremtvinger bevegelse i ryggen og musklene styrkes. Kan brukes på alle slags stoler. Den ene siden har nupper som stimulerer blodsirkulasjonen.
Klubben AS 2270 FLISA

Spex setepute Flex Superhigh
Spex setepute Flex Superhigh
Flex setepute fra Spex er designet for å møte krav til rullestolbrukere som har begrenset hoftefleksjon eller ulik hoftevinkel. Flex kommer med en konfigurerbar posisjoneringsbase. Kilene gjør det mulig å enkelt tilpasse puten ute hos bruker. Puten kan også endres/ tilpasses i tråd med endrede behov.
Inpo AS 5912 Seim

Spex Superhigh Contour setepute
Spex Superhigh Contour setepute
Pute med forhøyede lårstøtter og tydelig abduksjonsforhøyning som maksimerer stabilitet og gir et et godt støttefundament. Det finnes lommer på undersiden av puten hvor man kan fylle på med skumputer for å tilpasse puten ytterligere. Puten har trekk i 3D-pustende meshstoff. Kan også leveres med inkotrekk.
Inpo AS 5912 Seim

Standard Air 10
Standard Air 10 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute med luftceller i ett kammer. Luftmengden tilpasses individuelt med pumpe. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 10 cm. Leveres med to trekk.
ETAC AS 1515 MOSS

Standard Air 7,5
Standard Air 7,5
Trykkavlastende luftcellepute med ett kammer. Puten tilpasses individuelle behov ved å justere luftmengden. Passer i rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to trekk. Høyde: 7,5 cm. Leveres i bredder fra 26 til 53 cm.
ETAC AS 1515 MOSS

Stimulite Corbee barnepute
Stimulite Corbee barnepute
Beregnet på rullestol med plansete (rett underside). Sitteputen er laget i perforert termoplastisk polyuretan som er ventilerende og leder bort eventuell fukt. Flammehemmende, antibakteriell, allergenfri. Vedlikeholdsfri i bruk, kan vaskes. For brukere med høy risiko for trykksår. For sår opp til grad 3, maks brukervekt 50kg.

Stimulite Corbee barnpute S
Stimulite Corbee barnpute S
Beregnet på rullestol med hengekøyesete (buet underside). Sitteputen er laget i perforert termoplastisk polyuretan som er ventilerende og leder bort eventuell fukt. Flammehemmende, antibakteriell, allergenfri. Vedlikeholdsfri i bruk, kan vaskes. For brukere med høy risiko for trykksår og ved behandling av sår opp til grad 3, maks brukervekt 50kg.

Stimulite Pediatric Contoured - konturert barnpute
Stimulite Pediatric Contoured - konturert barnpute
Beregnet på rullestol med plan-/hengekøyesete (rett/buet underside). Sitteputen er laget i perforert termoplastisk polyuretan som er ventilerende og leder bort eventuell fukt. Flammehemmende, antibakteriell allergenfri. Vedlikeholdsfri, kan vaskes. For brukere med høy risiko for trykksår. For sår opp til grad 3, maks brukervekt 50kg

Superlett forhøyningspute 40
Superlett forhøyningspute 40
Forhøyningspute, sittepute, hel gir en høyere og stabil sittestilling. Dermed kan man sitte både behagelig og riktig. Trekket er av kordfløyel. Puten er laget av polyeter / kaldskum 55 kg/m3. Det er håndtak på siden, slik at den er lett å få med seg. Både trekk og
pute kan vaskes. Se vaskeanvisning på hver enkelt pute.
Luhma Care AS 4790 Lillesand

Superlett forhøyningspute 40 stol
Superlett forhøyningspute 40 stol
Forhøyningspute, sittepute, hel gir en høyere og stabil sittestilling. Dermed kan man sitte både behagelig og riktig. Trekket er av kordfløyel. Puten er laget av polyeter / kaldskum 55 kg/m3. Det er håndtak på siden, slik at den er lett å få med seg. Både trekk og
pute kan vaskes. Se vaskeanvisning på hver enkelt pute.
Luhma Care AS 4790 Lillesand

Turtle setepute
Turtle setepute
Formstøpt setepute laget etter mål. Kan bestilles som original- eller kopistøp.
ETAC AS 1515 MOSS

Varilite Evolution PSV
Varilite Evolution PSV Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute bestående av en skumdel og en luftdel. Luftmengden tilpasses individuelt med pumpe. Stabil front gir fast underlag ved forflytning. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 10 cm. Leveres med to trekk. NB: Kun følgende str. kan leveres: b55/d45, b60/d50, b35/d35, b38/d38 og b40/d35.
Permobil AS 0976 Oslo

Varilite Meridian
Varilite Meridian
Sittepute med trykksårforebyggende egenskaper som kan innstilles individuelt ved at det kan reguleres hvor langt inn i materialet brukeren synker.

Varilite Reflex D
Varilite Reflex D
Trykkavlastende sittepute bygget opp av skum og luft. Puten har en helautomatisk ventil og skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Leveres med to inkontinenstrekk. Høyde: 8 cm. Leveres i bredder fra 30 til 50 cm.

Varilite Zoid PSV
Varilite Zoid PSV
Sittepute med trykksårforebyggende egenskaper som kan innstilles individuelt ved at det kan reguleres hvor langt inn i materialet brukeren synker.

Vicair Vector Junior
Vicair Vector Junior Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykkfordelende sittepute for barn med ni kamre med luftfylte SmartCells i juniorstørrelse. Puten tilpasses individuelt ved å ta ut celler. Puten passer i rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde: 6 cm. Leveres med to trekk.
Invacare AS 0603 OSLO