Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Senger og løse sengebunner/støtteplater for madrass uten reguleringsmulighet

De 6 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 14 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Barneseng
Barneseng
Solid barneseng produsert i bøk. Utviklet for barn med fysiske og psykiske handikap. Gir en sikker og trygg sovesituasjon. Leveres med en fast lamellbunn. Sengen har to låsbare dører i front. Kan demonteres og sendes flatpakket.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Hannah 135
Hannah 135 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Barneseng i tremateriale. Sengen har døråpning på den ene langsiden som standard. Enkel tilgang til barnet. Mulig for barnet å komme inn og ut av sengen på egenhånd. Standard grindhøyde på 140 cm. Kraftig grindpolster som standard. Solid lås på sengen. Leveres med madrass. Brukervekt maks: 150 kg.
Schuchmann AS 3036 Drammen

Malin barneseng
Malin barneseng
Stabil seng av furu med høy grind. Den ene langsiden består av leddede dører som gir en romslig åpning for å komme ut/inn av sengen. Låses/sikres ved hjelp av skyvelås oppe og nede. To oppbevaringskasser under sengen kan kjøpes som tilbehør.
Mediq Norge AS 0607 Oslo

Safety Sleeper
Safety Sleeper Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Reiseseng til barn med lukket system. Glidelåsåpning på langsiden som kan åpnes fra innsiden og utsiden. Integrert polstring. Høyde på sidevegger: 75 cm. Sengen kan benyttes med medfølgende luftmadrass eller i vanlig seng. Leveres som standard med reisekoffert. Maks brukervekt: 136 kg.
Bano Life AS 1405 Langhus

Safety Sleeper - 2 åpninger
Safety Sleeper - 2 åpninger
Reiseseng med lukket system. Glidelåsåpning på langsiden og i fotenden som kun kan åpnes fra utsiden. Sengen kan benyttes med medfølgende luftmadrass eller i vanlig seng. Høyde på sidevegger: 75 cm. Vekt med madrass: 16 kg. Finnes i flere farger. Leveres som standard med reisekoffert.
Bano Life AS 1405 Langhus

Siesta
Siesta Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Barneseng for barn som har mye bevegelse i liggende, og som ikke har stå- eller gåfunksjon. Sengen er robust og tåler slag, spark og annen utagering. Sengen har myke overflater fra innsiden. Leveres med madrass. Maks brukervekt: 120 kg.
Inpo AS 5912 Seim