Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Brytere (på/av eller flere funksjoner)

De 10 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 22 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Big red twist
Big red twist
Bryter med utskiftbare lokk. Bryteren gir auditiv tilbakemelding i form av en klikkende lyd ved aktivering. Kan med fordel brukes sammen med bildestøtte og det medfølgende gjennomsiktige plastlokket. Kan festes med UltraStick, skrus fast i underlaget eller monteres på en monteringsarm. Lokk i rødt, grønt, gult og blått følger med.
Abilia AS 1081 OSLO

Bryter iSwitch
Bryter iSwitch
Bryter iSwitch er en svært robust og fleksibel enhet som lar den integrerte 75 mm bryteren og opptil to ekstra brytere kobles til iPad, iPhone, Android eller hvilken som helst annen plattform som støtter Bluetooth-tilkobling.
Klubben AS 2270 FLISA

Bryterboks - Universal Super interaktiv
Bryterboks - Universal Super interaktiv
Denne interaktive bryterboksen med 9 store knapper som kan styre fargevalgene på en rekke produkter med WiFi tilgang. Feks Rompa WiFi pakke, Midi og Maksi boblerør, lyskilder og en rekke veggpaneler.
Klubben AS 2270 FLISA

BRYTERTILKOBLINGSBOKS
BRYTERTILKOBLINGSBOKS
Enkel brytertilkobling. Med motoriske vansker kan betjening av tastatur/ mus være vanskelig. Bryterbetjening kan styre en datamaskin, betjene et skjermtastatur eller annen programvare. Løsningen er i utgangspunktet satt opp for å simulere en joystick. Hver bryterutgang kan inneholde en eller flere tastatur-, mus- og/eller joystickfunksjoner.
Cognita AS 4993 SUNDEBRU

BRYTERTILKOBLINGSKABEL 2 USB
BRYTERTILKOBLINGSKABEL 2 USB
USB tilkobling av to brytere.Den kobles rett i datamaskinen og gir to brytertilganger.

Finnes også som bryterboks med 5 og 12 bryterinnganger
Cognita AS 4993 SUNDEBRU

Cosmo bryter
Cosmo bryter
Bryter som kan brukes til betjening av mobiltelefoner, nettbrett, PC etc. Kobles til via Bluetooth. Bryteren responderer lett ved trykk, noe som gjør det enkelt å aktivere den uavhengig av motorisk funksjon. Lys, sensitivitet og kommando kan programmeres med en app som gjør den engasjerende og gir visuell tilbakemelding ved hvert trykk.
Ergo Contech 3728 Skien

Jelly Bean Twist
Jelly Bean Twist
Brytere med utskiftbare lokk. Hardplasten gir auditiv tilbakemelding i form av en klikkende lyd ved aktivering. Kan med fordel brukes sammen med bildestøtte og det medfølgende gjennomsiktige plastlokket. Kan festes med UltraStick, skrus fast i underlaget eller monteres på en monteringsarm. Utskiftbare lokk i rødt, grønt, gult og blått følger med.
Abilia AS 1081 OSLO

KajoBryter
KajoBryter
Følsomme og slitesterke brytere for mange bruksområder. Leveres med
kabel og 3,5 mm jackplugg. Finnes i tre varianter, to med hard overflate
og en med myk overflate som kan festes med borrelås.
Ergo Contech 3728 Skien

Micro Light Switch
Micro Light Switch
Bryter som er svært lett å trykke ned og som krever liten bevegelsesevne og liten muskelkraft. Gir taktil og hørbar feedback. Anvendes primært når bruker har svært redusert bevegelse og kraft.
Abilia AS 1081 OSLO

Piko button water resistant
Piko button water resistant
Kraftig og robust bryter med stille klikk og myke kanter. Krever kun lett trykk for å aktiveres. Lett å plassere overalt. Kan festes med skrue i bunnen. 451030 Miniarm har medfølgende adapter som gjør at Piko Button raskt og enkelt kan skrus på. Tåler vann og kan brukes i fuktige miljøer. Finnes i seks ulike farger i størrelsene 30 og 50 mm.
Abilia AS 1081 OSLO