Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Leker

De 6 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 12 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Aktivitetskube
Aktivitetskube
Aktivitetskube for å bygge finmotorikk eller aktivisering. Myk, lys kube med knapper, glidelåser, blonder og mye mer.
Gymo AS 4072 Randaberg

Bounce Pod trampoline
Bounce Pod trampoline
Bounce Pod trampoline er en trampoline med rekkverk som er festet med springfjærer. Rekkverket følger brukeren når den hopper og gir en trygg ramme. Trampolinene finnes i to størrelser: Liten (95 cm i diameter) og
stor (150 cm i diameter). Rekkverket er sammenleggbart. Den store trampolinen har trinn og rampe som mulig ekstratilbehør.

Huskesete med kjettingoppheng
Huskesete med kjettingoppheng
Terapi Huskesete for offentlig bruk. Leveres med EN1176 kjetting, som tilfredsstiller offentlig krav. De myke svingende bevegelsene bidrar til å berolige mennesker med nedsatt funksjonsevne eller andre utfordringer, og det får de ofte til å slappe av. Innebygd nakkestøtte støtter hodet. Husken kan tiltes ved å regulere lengen på kjettingen.
Klubben AS 2270 FLISA

Huskestoler Huskeseter
Huskestoler Huskeseter
Terapihuske spesielt designet for funksjonshemmede.
Setet er ideell for de fleste. Det er ergonomisk utformet og det følger med en komfortabelt 5-punkts belte. Det forhøyede bakpanelet med innebygd nakkestøtte støtter hodet. Husken kan tiltes ved å regulere lengden på tauet som holder husken svevende.
Klubben AS 2270 FLISA

Håndtak til huskesete
Håndtak til huskesete
Håndtak til huskesete Skaper trygghet, kan løftes oppover.
Klubben AS 2270 FLISA

Rullestolhuske med Huskestativ
Rullestolhuske med Huskestativ
Rullestolplattformen er laget for å passe de fleste typer manuelle rullestoler og er lett tilgjengelig via en integrert rampe. Fire sikkerhetsbelte sikrer rullestolen når den er på plass. Fire justerbare liner fester plattformen til huskestativet som er spesielt utformet for dette formålet.
Klubben AS 2270 FLISA