Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Barn - hjelpemidler | Søkeresultat - Hjelpemidler for aktiviteter i vann

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Hjelpemidler for aktiviteter i vann

De 2 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 2 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Støttering
Støttering
Støtteringen er utformet slik at hodet ikke skal ligge i vannet. Den har gode flyteegenskaper og gir trygghet i vannet. Innside diameter: 30 cm. Utvendig diameter: 98 cm. Til barn og ungdom. Passer ikke for barn under 6 år.
Klubben AS 2270 FLISA

Svømmern elektrisk vannsparkebrett
Svømmern elektrisk vannsparkebrett
Svømmern er et elektrisk drevet brett som gir både flyteevne og fremdrift. Det hjelper svømmere i alle ferdighetsfaser å gli igjennom vannet. Spesielt kan Svømmern hjelpe nybegynnere i å overkomme frykten og bygge selvsikkerhet ved å gjøre svømming lett og morsomt. Drives av 14,4 volts oppladbart batteri.
 
Relatert informasjon