Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Barn - hjelpemidler | Søkeresultat - Kjøretøy på hjul for sport og fritid

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Kjøretøy på hjul for sport og fritid

De 6 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 10 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
3-hjuls XC Piggestol
3-hjuls XC Piggestol NAV ikon
Piggerullestol med tre store hjul. Leveres med piggestaver, fotbrett, hoftebelte, håndbrems, klesbeskyttere, setepute og parkeringsbrems. Oppgitt rygghøyde er uten standard sittepute (7 cm).
HandiNor as 1252 OSLO

AL-trac helårs multifunksjonsvogn med motor
AL-trac helårs multifunksjonsvogn med motor
En serie multivogner beregnet på de som ønsker å komme seg ut til tross for nedsatt funksjonsevne. Produktene er basert på Lego prinsippet, hvor man bygger ut fra en grunnmodul og supplerer med andre komponenter for å oppnå ønskede funksjoner. Produktene i serien leveres med elektrisk hjelpemotor.

AL-trac helårs multifunksjonsvogn uten motor
AL-trac helårs multifunksjonsvogn uten motor
En serie multivogner beregnet på de som ønsker å komme seg ut til tross for nedsatt funksjonsevne. Produktene er basert på Lego prinsippet, hvor man bygger ut fra en grunnmodul og supplerer med andre komponenter for å oppnå ønskede funksjoner. Produktene i serien er uten hjelpemotor.

AL-trac Offroad rullestol Ingen Grenser
AL-trac Offroad rullestol Ingen Grenser
Rullestol for bruk på grusveier og i skog og mark. Leveres med dragfester. Kan leveres med 24 eller 26 drivhjul og 20 eller 24 forhjul. Std med stiv front. Kan leveres med styring og beskyttelsesbrett i fronten. Svært lett - rammevekt ca 6 kg. Med hjul ca 15 kg.

El-Innebandykjelke
El-Innebandykjelke NAV ikon
Elektrisk kjelke/stol beregnet for å delta i ballspill. Kan leveres i tre størrelser: Medi, maxi og maxi plus. Elektrisk senterdrift med topphastighet 15 km/t. Ca 90 minutter kjøretid pr oppladning. Kjelken er delbar. Leveres med belte/sele, lader og batteri, sitteenhet med polstring/pute og to spilleblad som kan festes i forkant av kjelken/stolen
HandiNor as 1252 OSLO

Spike - piggekjelke for barmark
Spike - piggekjelke for barmark
Spike er en sporty piggekjelke med fokus på design og brukervennlighet. Med kraftige hjul kommer man til i varierende terreng hvor fremdrift skapes ved bruk av staver. Spike styres ved tyngdeoverføring, og dette muliggjør styring samtidig som man skaper fremdrift. To hydrauliske bremser og håndbrekk gjør bruk av Spike trygt.
Exero Technologies 1366 Lysaker 
Relatert informasjon