Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Andre hjelpemidler for vintersport

De 3 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 7 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Handisnow-4 (2024)
Handisnow-4 (2024) Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Handisnow-4 ledsagerstyrt piggekjelke (4 størrelser) leveres med staver, ski, støtteski, brystsele, pulkdrag og ledsagerbøyle. Med en regulering av benlengde fra 66-107 cm, er dette en kjelke som passer for både barn og voksne.
Tilbehør som f.eks skøyter, snowblades og rulleski gjør at man kan bruke Handisnow-4 på is, snø og asfalt.

HandiSnow-4 piggekjelke
HandiSnow-4 piggekjelke
Piggekjelke for sittende pigging på snø- eller isdekke. Passer både barn og voksne. Leveres med bakovertiltet sitteenhet med polstring, langrennski, langrennstaver og belter til hofte, lår og føtter. Skiene kan demonteres fra kjelken. Lav egenvekt. Fås i fire størrelser. Skøyter kan fås som tilbehør.

Snowracer HN
Snowracer HN
Snowracer med seteskall. Seteskallet har en integrert setegrop og svak abduksjonsføring, og gir dermed en funksjonell sittestilling. Polstring absorberer mot støt og er vannavvisende. Plass til ledsager på originalsetet. Leveres som standard med rattforlenger og seteskall med polstring og tilt. Kan leveres med seteskall tilpasset barn 1-15 år.