Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Bidétilsatser med rammeavtale

Separate dusjer og/eller lufttørkere som festes til toalettet, og som dusjer med vann. Kan kombineres med lufttørking etterpå. Brukes som erstatning for/i tillegg til bruk av toalettpapir

Følgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen3 produktserie(r).
Aqualet
 Aqualet Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Toalettilsats med spyle- og tørkefunksjon. Monteres på eksisterende toalett. Kan stilles inn for automatisk eller manuell betjening. Leveres med håndkontroll. Innstillinger for temperatur på spylevann og tørkeluft. Maks brukervekt 160 kg.

Handi Aid AS 4790 Lillesand
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Renett Air
 Renett Air Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Toalettilsats med spyle- og tørkefunksjon. Monteres på eksisterende toalett. Kan stilles inn for automatisk eller manuell betjening. Leveres med håndkontroll. Vanntrykk og -temperatur innstilles på siden av setet. Maks brukervekt 200 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Svan Bidette R3
 Svan Bidette R3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Toalettilsats med spyle- og tørkefunksjon. Monteres på eksisterende toalett. Kan stilles inn for automatisk eller manuell betjening. Leveres med håndkontroll. Innstillinger for vanntrykk og -temperatur. Brukervekt maks 380 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre