Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Madrasser skumbaserte med rammeavtaleFølgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen3 produktserie(r).
Essential Touch
 Essential Touch Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Statisk madrass i skummateriale. Skummets overflate består av utskjæringer på begge sider av madrassen, som gjør at begge sider kan brukes. Leveres med ett avtagbart og elastisk trekk. Finnes i bredde 83-90 cm og lengde 200-220cm. Maks belastning 150kg.
Invacare AS 0603 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Madrass Hypnos I
 Madrass Hypnos I Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Skummadrass med trekk i bomull og polyester. Er delt inn i fem soner etter kroppens trykkpunkter. Madrassen består av høyelastisk kaldskum som er kuttet i ulike skjæredybder på den ene siden. Inkontinenstrekk leveres som tilbehør. Finnes i flere størrelser. Maks brukervekt: 120 kg.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Madrass Hypnos II
 Madrass Hypnos II Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Trykksårforebyggende skummadrass med trekk i bomull og polyester. Er delt inn i fem soner etter kroppens trykkpunkter. Madrassen består av høyelastisk kaldskum som er kuttet i ulike skjæredybder på den ene siden. Inkontinenstrekk leveres som tilbehør. Finnes i flere størrelser. Brukervekt: 120-160 kg.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre