Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for kommunikasjon og informasjonsstyring med rammeavtale

Produkter som er beregnet på å støtte eller erstatte en persons evne til å motta, sende, produsere og behandle informasjon i ulike former, inkludert kommunikasjonsformer som språk, tegn og symboler, mottak og produksjon av meldinger, videreføring av samtaler og bruk av kommunikasjonsutstyr og -teknikker. Omfatter f.eks. enheter for å se, høre, lese, skrive, telefonere, signalere og alarmere samt informasjonsteknologi. Hjelpemidler for kontoradministrasjon og lagring og styring av informasjon på arbeidsplasser, se 28 21.

Følgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen



304 produktserie(r).


<< Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 Neste side >>

Mattesensor for seng Type VA
 Mattesensor for seng Type VA Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sensor som registrerer om en person ligger i sengen. Kobles til Aktivitetsvarsler LIFE, som gir varsel til bistandsperson om brukeren forlater eller ikke returnerer til sengen. Kan også tilkobles Talevarsler for påminning om at det er på tide å stå opp. Mål: 54 x 78 cm. IP- grad: 20. Se brosjyre for detaljer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

MaxiPro TV Streamer
 MaxiPro TV Streamer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sender for TV- og radiolytting beregnet for personer med høreapparat. Man kan lytte til lyden fra TV med ønsket styrke, uten å forstyrre andre i rommet. Overfører lyd til bluetoothmottaker i høreapparat eller annen bluetoothmottaker. Rekkevidde 25 meter. Passer til TV med digital eller analog lydutgang.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

MEMO Dayboard
 MEMO Dayboard Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Magnetisk whiteboardtavle som viser tiden og planlagte aktiviteter i løpet av døgnet. Separate tidssøyler for dag og natt. Aktiviteter kan vises med tekst på tavlen eller med bilder/symboler festet med magneter. Påminnelser med lyd er mulig. Disse kan kvitteres med ekstern bryter. Tavlen kan brukes veggmontert eller med bordstativ.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

MEMO Timer
 MEMO Timer Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektronisk tidsmåler for nedtelling av faste tidsintervaller. 4 varianter, hver av dem med 4 tidsintervaller. Knappene er merket med farger. Nedtellingen vises med lysprikker som slukker gradvis. Fullført nedtelling varsles med lys, lyd og/eller vibrasjon. Innstillinger er låst for bruker. Vanntett og enkel å ta med seg. Drives av 4 AA-batterier.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

MemoAssist Plus Premium
 MemoAssist Plus Premium Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kalenderapp for enklere oversikt, struktur og forutsigbarhet i hverdagen. Installeres på brukerens egen enhet. Operativsystem: iOS. Viser dag eller uke. Påminnelse for aktiviteter med lyd og bilde. Nedtellingsfunksjon. Fargekoding av dager. Kan fjernbetjenes fra annen Ios-enhet. Kan synkroniseres med Apple Watch. Prøvelisens kan lastes ned gratis.
Advania Norge AS 3125 Tønsberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video

MEMOday 3
 MEMOday 3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Enkel kalender med døgnorientering. Digital kalender som viser klokkeslett, ukedag og tid på døgnet. Kan velge mellom analog og digital tidsvisning. Informasjonsmengde og visning kan tilpasses. Displaytekst og talestøtte kan stilles inn til ulike språk. Kan brukes uten internettilgang. Har backupløsning av innstillinger ved strømbrudd.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

MEMOplanner Large
 MEMOplanner Large Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Tids- og planleggingshjelpemiddel som gir oversikt over dagens, ukens og månedens aktiviteter. Aktiviteter synliggjøres med tekst, bilder/symboler og talemeldinger. Påminnelser med lyd ved aktivitetens start og slutt. Kan synkroniseres mot standard kalendersystem. 24 tommers skjerm. Kan brukes med bordstativ eller monteres på vegg.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

MEMOplanner Medium
 MEMOplanner Medium Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Tids- og planleggingshjelpemiddel som gir oversikt over dagens, ukens og månedens aktiviteter. Aktiviteter synliggjøres med tekst, bilder/symboler og talemeldinger. Påminnelser med lyd ved aktivitetens start og slutt. Kan synkroniseres mot standard kalendersystem. 10 tommers skjerm. Kan brukes håndholdt, med bordstativ eller monteres på vegg.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Mikrofon håndholdt mod. 100
 Mikrofon håndholdt mod. 100 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Håndholdt mikrofon spesielt utviklet for undervisningsmiljøer. Den har valgbare funksjoner: trykk-på/trykk-av eller trykk-for-tale. Mikrofonen er lite følsom for berøringsstøy. Leveres med oppladbart batteri. Sort farge.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Milestone 212 Ace
 Milestone 212 Ace Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lydbokspiller i lommestørrelse uten numerisk tastatur. 6 taktile knapper for navigering. Spilleren har blant annet regulering av lesehastighet og bokmerkefunksjon. SD-kort med opp til 32 GB minne og internminne på 2,5 GB. Oppladbart batteri. Batteritid: inntil 15 timer. Hodetelefoner medfølger ikke. Vekt: 50 gram.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Milestone 312 Ace WiFi
 Milestone 312 Ace WiFi Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lydbokspiller i lommestørrelse uten numerisk tastatur, med innebygde WiFi-funksjoner. 6 taktile knapper for navigering. Har regulering av lesehastighet, talememo, klokke og nedtelling. SD-kort med opp til 16 GB minne og internminne på 2,6 GB. Oppladbart batteri. Batteritid: inntil 15 timer. Hodetelefoner medfølger ikke. Vekt: 50 gram.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Mini PIR-sensor m/sender LIFE
 Mini PIR-sensor m/sender LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Passiv IR-sensor og LIFE-sender som varsler når personer beveger seg i sensorfeltet som typisk dekker et rom. Varsler til LIFE-mottakere. Benytter spesialbatteri med ekstra lang levetid.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Mino Samtaleforsterker
 Mino Samtaleforsterker Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Samtaleforsterker som fungerer sammen med hodetelefoner eller høreapparat og cochleaimplantat. Samtaleforsterkeren har tonekontroll, balansejustering, retningsmikrofon og innebygd telespole. Oppladbart batteri. Hodetelefoner medfølger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video • Brosjyre

Mobiltelefonsender LIFE
 Mobiltelefonsender LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sender som kobles til mobiltelefonens lydutgang og varsler når det ringer eller når melding mottas. Varsler til LIFE-mottakere. Benytter spesialbatteri med ekstra lang levetid.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Mottaker med signalutgang, LIFE
 Mottaker med signalutgang, LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker som tar i mot trådløse signaler fra LIFE-sendere montert i boligen. Benyttes for å varsle hendelser som for eksempel brannalarm, komfyrvakt, dørklokke og telefon. Ved hjelp av Varslingsmottaker IRIS LIFE kan man sette opp hvilke varslinger den skal reagere på.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Nilbild Grunnpakke
 Nilbild Grunnpakke Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Grunnpakke som inneholder 612 kommunikasjons- og bildekort. Bildekortene er stive kort i farger eller svart/hvite konturbilder. Bildene er gruppert i kategorier. Det følger med en USB med alle bildene som er benyttet i grunnpakken.
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Nærlydpakke med BLUNO blåtannsystem
 Nærlydpakke med BLUNO blåtannsystem Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Nærlydpakke som benytter blåtannstandard for å overføre lyd trådløst fra VOX-systemet til en bærbar aktiv høyttaler. Senderen kobles enkelt til strøm og lydutgangen på VOX-enheten.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Nærlydpakke med VOX UNO1
 Nærlydpakke med VOX UNO1 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Nærlydpakke for overføring av lyd fra VOX-systemet til en bærbar aktiv høyttaler. Senderen kobles enkelt til strøm og lydutgangen på VOX-enheten. Løsningen kan også brukes der man ønsker å gjengi klasselyden i tilstøtende lokale.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Nødstrømsbatteri LIFE
 Nødstrømsbatteri LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Nødstrømsbatteri som kobles inn mellom strømforsyningen og LIFE sine stasjonære mottakere. Ved bruk av nødstrømsbatteri opprettholder varslingsanlegget sin beredskap i flere timer ved et eventuelt strømbrudd. Batteriet har konstant lading.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Onyx Deskset HD 20
 Onyx Deskset HD 20 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Sammenleggbar og flyttbar lese-TV med 20 tommer skjerm. Only Deskset HD 20 har åtte taktile betjeningsknapper. Full HD-oppløsning. Har avstandsfunksjon og speilfunksjon. Skjerm kan tiltes. Bæreveske medfølger. Vekt 6,2 kg.
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Orbit Reader 20
 Orbit Reader 20 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Leselist med 20 flate celler. Har navigasjonstaster og knapper til bruk ved panorering. Har punktskrifttastatur som kan kobles til enheter med Bluetooth. Har selvstendig noteringsenhet. Bæreveske medfølger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Orbit Reader 40
 Orbit Reader 40 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Leselist med 40 flate celler og tastatur. Kompatibel med alle skjermlesere. Kobles til telefon, PC eller annet via Bluetooth eller USB. Innebygget noteringsfunksjon. Batteritid: inntil 72 timer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

OrCam MyEye
 OrCam MyEye Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Håndholdt lesemaskin for opplesing av trykket og digital tekst. Magnetisk innfestning til brille. Betjenes med håndbevegelser eller berøringsflate. Har ansiktsgjenkjenning, produktgjenkjenning og leser mange strekkoder. Behandler norsk og engelsk. Oppladbart batteri. Leveres med bærereim. Hodetelefoner medfølger ikke. Vekt: 23 gram.
Logisense AS 5309 Kleppestø
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video • Brosjyre

OrCam Read
 OrCam Read Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Håndholdt lesemaskin for opplesing av trykket og digital tekst. OrCam Read har powerbank-docking. Behandler norsk og engelsk samt flere andre språk. Oppladbart batteri. Leveres med bærereim og hodetelefoner. Vekt (i bruk): 45 gram.
Logisense AS 5309 Kleppestø
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video

OriClock
 OriClock Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Elektronisk kalender som viser klokkeslett, ukedag og tid på døgnet. Analog og digital tidsvisning. Informasjon leses opp ved trykk på skjermen. Flere ulike stemmer for opplesing av informasjon. Språk: norsk og engelsk. Symboler for dag og måned. Skjerminformasjon og farger kan tilpasses. Nattmodus med mørk bakgrunnsfarge.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Overvåkingssystem Luvion Prestige Touch 3
 Overvåkingssystem Luvion Prestige Touch 3 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Overvåkingssystem med kamera og 7 tommer digital fargeskjerm. Versjon 3 er oppgradert med bedre oppløsning og økt batteritid. Systemet har fjernstyrt kamera, nattfunksjon med IR-lys, VOX-funksjon, toveiskommunikasjon og temperaturmåler. Rekkevidde: 300 m i frisikt. Inntil 4 kameraer kan vises samtidig. Kamera og monitor må bestilles sammen.
Fiskerstrand Hegland AS 3221 Sandefjord
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide

Pangoo 5.5 HD
 Pangoo 5.5 HD Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Digital lupe med 5,5 tommer skjerm. Pangoo 5,5 HD har berøringsskjerm og tre taktile knapper. Kan benyttes håndholdt eller stående på underlag. Bæreveske og håndleddstropp medfølger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Personsøker Enkel P168
 Personsøker Enkel P168 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Personsøkermottaker for tilkalling av bistandspersoner i boligen. Varsler med lyd , vibrasjon og lys. Oppladbar. Driftstid ca. 3 døgn pr. lading. Indikerer lavt batteri med lys.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Personsøker P137
 Personsøker P137 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Personsøkermottaker til bruk i boligen. Varsler med lyd og vibrasjon. Utstyrt med display som viser alarmtype. Kan motta alarmer fra inntil 8 ulike sendere. Overvåker batteristatus i sendere. Oppladbar. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PIR bevegelsessensor for takmontasje
 PIR bevegelsessensor for takmontasje Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Takmontert bevegelsessensor for deteksjon av bevegelse i et rom. Benyttes der det er behov for å detektere passasje i et bredt felt. Deteksjonsfeltet er ca. 1 meter tykt og 120grader i vifteform. Brukes sammen med tidsstyrte sendere med display samt nye FlexiBlink LIFE sendere. Se brosjyre for detaljer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

PODD 12
 PODD 12 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok der man legger til ord og bygger opp språket i takt med at språkutvikling og ordforråd. Man organiserer ordforrådet på en effektiv og praktisk måte slik at man kan uttrykke seg godt. Bruker bør mestre å peke på symboler og felter selv. Kommer i A4-format. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PODD 12 mini
 PODD 12 mini Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok der man legger til ord og bygger opp språket i takt med at språkutvikling og ordforråd. Man organiserer ordforrådet på en effektiv og praktisk måte slik at man kan uttrykke seg godt. Bruker bør mestre å peke på symboler og felter selv. Kommer i A5-format. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PODD 20
 PODD 20 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok som er oppbygd med språklig kompleksitet tilpasset brukere som kommuniserer med flere hensikter, blant annet å spørre, fortelle historier, uttrykke idéer, be om noe, svare og uttrykke meninger. Bruker bør mestre å peke tydelig på mellomstore symboler. Kommer i A4-format. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PODD 20 mini
 PODD 20 mini Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok oppbygd med språklig kompleksitet tilpasset brukere som kommuniserer med flere hensikter, blant annet å spørre, fortelle historier, uttrykke idéer, be om noe, svare og uttrykke meninger. Bruker bør mestre å peke tydelig på mellomstore symboler. Kommer i A5-format. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PODD 40
 PODD 40 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok med språklig nivå er tilpasset brukere som kommuniserer ved å spørre, uttrykke ideer og meninger, fortelle historier, be om noe, svare og klage. Bruker bør mestre å peke tydelig på mellomstore symboler. Passer for personer som kombinerer ord og lager 2-4 nøkkelordssetninger. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PODD 40 skole
 PODD 40 skole Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok med tema skole. Språklig nivå er tilpasset brukere som kommuniserer ved å spørre, uttrykke ideer og meninger, fortelle historier, be om noe, svare og klage. Bruker må kunne peke på medium store symboler. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PODD 70
 PODD 70 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Kommunikasjonsbok beregnet for brukere som trenger tilgang til et bredt ordforråd for å utvide sitt ekspressive språk. Her kombinerer man ord for å lage 2-4 nøkkelordssetninger. Bruker bør mestre å peke på små symboler med en finger eller pekeverktøy. USB med lisens for PODD-utskriftsprogram følger med.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

PowerTel 46
 PowerTel 46 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Telefon med teleslynge i telefonrøret. Styrke- og tonekontroll. Boost-knapp med opp til 35 dB forsterkning. Justerbar ringestyrke opptil 90 dB. Blinkende sterkt LED-lys ved innring. Store knapper og repetisjonstast. Tre direkte og ti indirekte ringeknapper. Bruker kun strøm fra telefonlinje.
Medus AS 2712 Brandbu
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Puls monitor P194
 Puls monitor P194 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Monitor som mottar data fra Puls-armbånd P195 når pulsen går over/under forhåndsvalgte grenseverdier. Grenseverdiene settes og justeres i en app med smarttelefon eller nettbrett. Viderevarsler internt til personsøker eller eksternt via GSM viderevarsler som sender sms/ringer til forhåndsprogrammert tlf.nr. IP-grad: 52. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Puls sensor P195
 Puls sensor P195 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Puls-armbånd for deteksjon av anfall som medfører pulsøkning. Registrerer puls og varsler når den går over/under forhåndsvalgte grenseverdier. Sender data til puls-monitor P194. Grenseverdiene settes og justeres i app med en smarttelefon eller nettbrett. IP-grad: 50. Se brosjyre for detaljer.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Putevibrator LIFE
 Putevibrator LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Putevibrator med ekstern vibrator, som er egnet til plassering under pute eller overmadrass. Mulighet for tilkobling til vekkerklokke VKD2 og VK2. Mottar trådløs vekkevarsling fra Varslingsmottaker IRIS LIFE. Integrert nødstrømbatteri.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Radiomottaker impuls P155
 Radiomottaker impuls P155 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Radiomottaker for mottak og viderevarsling av alarm. Mottar alarm fra alarmsensorer/-sendere. Utstyrt med relutgang for viderekobling til viderevarslingsutstyr, for eksempel GSM-sender.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

ReadEasy Evolve
 ReadEasy Evolve Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lesemaskin for opplesing av tekst. Leser også kolonner og tabeller. Har taktile knapper som er plassert oppå apparatet. ReadEasy Evolve har hastighetsregulering, gjenkjenner et helt A3 dokument, har norsk stemme og gjenkjenner over 30 språk. Oppladbart batteri. Hodetelefoner medfølger ikke.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Reisevekkerur mod. 1, LIFE
 Reisevekkerur mod. 1, LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Vekkerur, bærbar, som varsler med kraftig vibrasjon og/eller lyd. Klokkedisplayet kan legges ned, slik at klokken og de lagrede innstillingene ligger trygt bevart. Batteridrevet.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Repeater LIFE
 Repeater LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Repeater benyttes for å utvide dekningsområdet for et LIFE-system. Den lytter kontinuerlig etter LIFE-sendere i sitt nett. Når den registrerer en sending, vil den sende informasjonen den mottok videre til mottakere innen rekkevidde. Har innebygget nødstrømsbatteri for sikker varsling selv ved strømbrudd.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Ringeknappsender m/trykknapp LIFE
 Ringeknappsender m/trykknapp LIFE Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
LIFE-sender som typisk blir brukt som utvendig dørklokke. Senderen har flere praktiske valgbare varslinger. Kan monteres ute og inne. Varsler til LIFE-mottakere. Benytter spesialbatteri med ekstra lang levetid. IP: 53.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Risteføler P140B
 Risteføler P140B Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Risteføler P140B er en føler beregnet for å detektere bevegelser assosiert med epilepsianfall. P140B sensor er en del av Picomeds utvalg for utstyr brukt til varsling. Den kobles til sengemonitor P200 som analyserer signalene og eventuelt aktiverer varsling av anfall.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Roger DigiMaster 5000 V2
 Roger DigiMaster 5000 V2 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lydutjevningsenhet for Roger skolesystem. Spesialutviklet for å øke taletydeligheten. Tilpasser styrke automatisk etter rommets støynivå. Trådløs tilkobling og mulighet for Bluetooth tilkobling ved bruk av multimedia lyd. Utvidet frekvensspekter når streaming av lyd via Bluetooth. Dekker opptil 100 kvm.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Video • Brosjyre

Roger DigiMaster 7000 V2
 Roger DigiMaster 7000 V2 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Lydutjevningsenhet for Roger skolesystem. Spesialutviklet for å øke taletydeligheten. Tilpasser styrke automatisk etter rommets støynivå. Trådløs tilkobling og mulighet for Bluetooth tilkobling ved bruk av multimedia lyd. Utvidet frekvensspekter når streaming av lyd via Bluetooth. Dekker opptil 100-150 kvm.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Video • Brosjyre

Roger Focus II
 Roger Focus II Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mottaker som bæres på øret for direktelyd uten høreapparat. Talen blir sendt direkte til brukers ører, uten distraherende effekt fra avstand, støy og gjenklang. Kompatibel med alle Roger-mikrofoner. Oppladbar. Leveres i ti ulike farger.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

<< Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 Neste side >>