Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Skrivere med rammeavtale

Omfatter f.eks. punktskriftskrivere og -plottere.

Følgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen4 produktserie(r).
6-dot
 6-dot Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Merkeapparat for punktskrift. Skriver ut selvklebende etiketter med norsk alfabet i punktskrift. Tilpasset for standard Dymo-etiketterull (9 mm). Har eget punkttastatur og kan i tillegg tilkobles Qwerty-tastatur via USB-kabel. Leveres med ti etikettruller.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Basic-D V5
 Basic-D V5 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Punktskriver for utskrift på listepapir. Skriveren har auditiv meny med taktile betjeningsknapper. Kan skrive ut direkte fra PC og mobiltelefon. Koples til enheter med USB, Bluetooth, LAN eller Wi-Fi. Traktormating av ark. Støydeksel er tilbehør.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Everest-D V5
 Everest-D V5 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Punktskriver for utskrift på enkeltark. Skriver ut dokumenter, punktskriftbøker, etiketter og visittkort. Skriveren har auditiv meny og taktile betjeningsknapper. Skiver på punktskriftpapir og vanlig papir. Håndterer både enkel- og dobbeltsidig utskrift. Koples til enheter med USB, Bluetooth, LAN og Wi-Fi. Støydeksel er tilbehør.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

SpotDot
 SpotDot Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Punktskriver for utskrift av tekst, svart skrift, grafikk og farget trykk i en operasjon. Betjenes med taktile knapper. Konverteringsprogrammet Tiger Software Suite er integrert. Dette konverterer Microsoft Office-filer til punkt. Skriver på papir opp til 230g og på plast til og med A4-format. Støydeksel er tilbehør.
CANTEC AS 1411 KOLBOTN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre