Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler for å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr med rammeavtale

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr med rammeavtale

Produkter beregnet på å legge til rette for at en person utfører en oppgave som krever at en gjenstand flyttes eller settes i bevegelse. Hjelpemidler for transport av gjenstander på arbeidsplasser, se 28 06. Hjelpemidler for løfting og flytting av gjenstander på arbeidsplasser, se 28 09.

Følgende produktserier inneholder produkter som inngår i rammeavtalen2 produktserie(r).
CountDown Kaffevakt
 CountDown Kaffevakt NAV ikon
Elvakt/tidsur 16A 2-polet. Elektronisk ur med 10 forhåndsinnstilte tider og et jordet uttak. Tidsinnstillingen er ved levering på 30 minutter, men den kan enkelt justeres. CountDown har følgende faste tidsalternativer: 5, 10, 15, 20, 30, 60, 90, 120, 240 og 480 minutter.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Hepro Trolly
 Hepro Trolly NAV ikon
Høydejusterbart trillebord med bordplate 37 x 53 cm. Høydejusterbart fra 72 - 102 cm. Bordplate og understell i metall. Utstyrt med svingbare hjul med brems. Leveres med kurv.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon