Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | trening av bevegelse, styrke og balanse | Biofeedback-utstyr for trening av bevegelse, styrke og balanse

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Biofeedback-utstyr for trening av bevegelse, styrke og balanse

Hjelpemidler som gir et auditivt, visuelt eller taktilt signal som respons på en spesifikk fysisk eller fysiologisk handling.

3 produktserie(r).
Biofeedback bekkenbunnstrener BF-106
 Biofeedback bekkenbunnstrener BF-106
Urin- og avføringslekkasje kan skyldes svak bekkenbunnsmuskulatur. Biofeedback i treningen gir en umiddelbar tilbakemelding via et skjermbilde,og treningen kan utføres med bruk av riktige muskler.Lån av biofeebackapparat er gratis for deg som bruker.Ta kontakt med din lege som kan henvise deg videre til spesialist ved sykehuset. Se www.vitacon.no
Vitacon AS 7048 Trondheim
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

NeuroTrac
 NeuroTrac
Elektrostimulering er et enkelt og naturlig behandlingsvalg der elektriske impulser enten stimulerer bekkenbunnsmuskulaturen/ lukkemuskelen og de ulike fibrene i denne eller aktiverer refleksmekanismer som har en hemmende effekt på blæra.
Quintet AS 5849 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

SunBall
 SunBall
Interaktivt rehabiliteringssystem med biofeedback i form av dataspill som kan brukes til trening av hånd, arm og andre deler av kroppen. Passer for både barn, voksne og eldre.

Gjør det morsomt å trene
Biofeedback
Øker oppmerksomhet og motivasjon
Lett og bærbar
Mulighet for å instruere pasienter hjemme
Timik AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre


 
Relatert informasjon