Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for å trene på kognitive ferdigheter

Hjelpemidler som er laget for å styrke evnene til resonnering og logiske aktiviteter, f.eks. hukommelse, oppmerksomhet, konsentrasjon, begrepsmessig og anvendt tenking. Hjelpemidler for kommunikasjon og informasjonsstyring, se 22.

2 produktserie(r).
Fotoalbum med tale
 Fotoalbum med tale
Talende fotoalbum med innspillingsfunksjon som kan bidra til å øke evne/mulighet til gjenkjenning hos personer med minnesvikt.
Du kan lett legge inn en talemelding til hvert bilde, et bilde pr side (20 sider/100 min). Meldingen avspilles ved å trykke på en knapp over eller under bildet.
Amajo AS 1081 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Memoria
 Memoria
Memoria digitaliserer livshistorien gjennom bilder, historier og interesser, og er lett tilgjengelig via en app på et nettbrett. Egnet for bruk i samtale, tilpassing av aktiviteter og bedre kjennskap til den enkelte.
MinMemoria AS 8003 Bodø
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre