Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler festet til kroppen for å støtte funksjoner knyttet til muskler og skjelett eller bevægelse (ortoser) og erstatte anatomiske strukturer (proteser)

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler festet til kroppen for å støtte funksjoner knyttet til muskler og skjelett eller bevægelse (ortoser) og erstatte anatomiske strukturer (proteser)

Ortoser er utstyr som er festet utenpå kroppen for å tilpasse strukturelle og funksjonelle egenskaper ved muskler og skjelett. Proteser er utstyr som er festet utenpå kroppen for å erstatte, helt eller delvis, en fraværende eller mangelfull kroppsdel. Omfatter f.eks. kroppsdrevne og ikke-kroppsdrevne ortoser, proteser og ortopedisk fottøy. Omfatter ikke endoproteser, som ikke dekkes av denne internasjonale standarden.

1 produktserie(r).
OmniHi5 Funksjonell Elektrisk stimulator
 OmniHi5 Funksjonell Elektrisk stimulator
OmniHi5 er et grepshjelpemiddel som kan hjelpe deg som ikke greier å åpne hånden etter f.eks slag eller nerveskader. OmniHi5 er en elektrisk stimulator som stimulerer kroppens egne muskler slik at hånden kan åpnes for at man skal få tilbake et funksjonelt grep.

Sjekk nøye om stimulatoren er trygg å bruke i forhold til egen helse, i brukermanualen.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning


 
Relatert informasjon