Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | aktiviteter og deltakelse relatert til personforflytning og transport | Biltilpasninger og -tilbehør | Setebelter og støtteseler for motorkjøretøy

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Setebelter og støtteseler for motorkjøretøy

Hjelpemidler som fester en person i bilen for å øke sikkerheten under transport. Omfatter f.eks. tre- og firepunkts setebelter og beltevester montert på bilsetet og setebelter som er festet til kjøretøyet, for å kunne sikre en passasjer i rullestol inne i kjøretøyet. Setebelter, belter og brystseler for stabilisering av kroppen, se 09 07 03.

2 produktserie(r).
Angelguard
 Angelguard
Angelguard er en løsning som hindrer personer i å nå bilbeltespennen og løsne bilbeltet på egenhånd. Kan brukes på de aller fleste typer og modeller med ulike festesystem. Det eneste som trengs er at spennen stikker ut minimum 4 cm og at det er ledig plass rundt spennen på 2,4 cm eller mer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Beltehjelper
 Beltehjelper
En liten griper som hjelper deg med å få tak i bilbelte uten å anstrenge seg så mye.
Ronda AS 4073 Randaberg


 
Relatert informasjon