Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Rullestolgarasjer og kapell

Utstyr for å beskytte rullestolen ved lagring utendørs

3 produktserie(r).
Luka
 Luka
Isolert garasje som kan åpnes med fjernkontroll. Boksen kan leveres med rampe for terskelfri adkomst og kan utstyres med lys som automatisk slår seg på ved bruk. Frostvakt som varmer opp boksen om temperaturen kommer ned mot null kan også leveres. Produkt for deg som ønsker komfort og brukervennlighet.
Infravelo AS 3112 Tønsberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Presenning Scooter/el. rullestol Daro
 Presenning Scooter/el. rullestol Daro
Presenningen er beregnet til Scootere, rullestoler og andre hjelpemidler. Presenningen er produsert i slitesterkt, vanntett, UV-resistent materiale som beholder sin fleksibilitet selv ved kuldegrader.
Presenningen har snor nederst for stramming.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Rullestolgarasjer
 Rullestolgarasjer
Rullestol- og rullatorbokser eller garasjer muliggjør beskyttet og sikker utendørs lagring av rullatorer og rullestoler. Dette er også med på å forlenge levetiden på disse hjelpemidlene, og skjermer dem for skadeverk og tyveri. Samtidig frigjøres ofte verdifullt innendørs areal.
Infravelo AS 3112 Tønsberg