Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Stasjonære personløftere festet til eller montert i eller på andre produkter

Hjelpemidler for å løfte og flytte en person innen et område som begrenses av systemet. Omfatter f.eks. badekarheiser. Løse toalettforhøyere, se 09 12 15. Toalettseter med innebygd løftemekanisme for å reise seg opp og sette seg ned, se 09 12 21. Hjelpemidler som løfter en person sittende i rullestol inn i og ut av en bil, se 12 12 18. Sengeløftere, se 18 12 12.

3 produktserie(r).
Bellavita
 Bellavita Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Badekarmontert personløfter for sittende stilling med elektrisk heve- og senkefunksjon. Betjenes med håndkontroll. Maks brukervekt: 140 kg. Ulike dreieskiver for enklere inn- og utstigning og sideklafforlenger fås som tilbehør.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Orca
 Orca
Personløfter for løft i sittende posisjon fra badekar. Fås i to størrelser. Trekk leveres som standard. Dreieskive med sideforflytning fås som tilbehør. Maksimal brukervekt 140 kg.
Invacare AS 0603 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning

Orca XL
 Orca XL
Personløfter for løft i sittende posisjon fra badekar. Fås i to størrelser. Trekk leveres som standard. Dreieskive med sideforflytning fås som tilbehør. Maksimal brukervekt 170 kg.
Invacare AS 0603 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data