Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for husarbeid og deltakelse i hjemmet

Produkter beregnet på å støtte eller erstatte en persons mulighet til å utføre huslige og dagligdagse aktiviteter og oppgaver, inkludert å anskaffe bolig, mat, klær o.l., rengjøring og reparasjoner i hjemmet, ta vare på seg selv og gjenstander i hjemmet samt bistå andre. Omfatter f.eks. spise- og drikkehjelpemidler.

221 produktserie(r).


1 2 3 4 5 Neste side >>

ADL Easy nål
 ADL Easy nål
Synål som gjør det enklere å tre tråden gjennom nålhullet. Sytråden legges oppå nålen og trekkes sakte ned. Dermed føres tråden automatisk inn gjennom åpningen. Leveres i pakke med 3 nåler.

ADL Ergonomisk barnesaks med selvåpner
 ADL Ergonomisk barnesaks med selvåpner
Barnesaksen med selvåpnefunksjon har et grep som passer til både høyre og venstre hånd. Den myke motstandskraften fra fjærstroppene og det komfortable grepet gjør det lett å klippe uten å bruke mye kraft.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

ADL Ergonomisk brødkniv godt grep
 ADL Ergonomisk brødkniv godt grep
Ergonomisk brødkniv med sklisikkert grep. Håndtaket på kniven er vinklet slik at man får et naturlig og ergonomisk grep.

ADL Ergonomisk flerbrukskniv
 ADL Ergonomisk flerbrukskniv
Ergonomisk flerbrukskniv med antiskli-håndtak som gjør jobben enklere. Håndtaket er vinklet som gir en naturlig ergonomisk vinkel sammenlignet med vanlige kniver. Håndtaket er tykt og lett å holde.

ADL Ergonomisk frukt- og ostekniv
 ADL Ergonomisk frukt- og ostekniv
Ergonomisk frukt- og ostekniv med godt antiskli-håndtak som gjør jobben enklere. Håndtaket har vinklet skaft som gir en naturlig og ergonomisk vinkel sammenlignet med vanlige kniver. Håndtaket er tykt og enkelt å holde. Øverste kniv på siste bildet.

ADL Ergonomisk iskremskje med godt grep
 ADL Ergonomisk iskremskje med godt grep
Iskremskje med ergonomisk utformet, sklisikkert silikonhåndtak som gjør at skjeen sitter godt i hånden under bruk. Gjør det enkelt å lage kuler av is. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ADL Ergonomisk kjøkkensaks med selvåpner
 ADL Ergonomisk kjøkkensaks med selvåpner
Kjøkkensaks med selvåpnerfunksjon og et grep som gjør at den passer for både høyre og venstre hånd. Den myke motstandskraften fra fjærstroppene gjør saksen enklere å bruke for personer med svekket grep. Deksel for oppbevaring på vegg følger med.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

ADL Ergonomisk kjøttgaffel
 ADL Ergonomisk kjøttgaffel
Ergonomisk kjøttgaffel med sklisikkert grep. Håndtaket er vinklet og gir et ergonomisk grep. Selve gaffelen har to spisse tenner som gjør det enkelt å holde kjøttet mens man skjærer.

ADL Ergonomisk kniv
 ADL Ergonomisk kniv
Ergonomisk utformet kniv for redusert belastning på hånd, håndledd og arm. Vinklet håndtak med sklisikkert grep. Blad i rustfritt stål. Finnes med tre ulike bladtyper, til skjæring av grønnsaker, brød og kjøtt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.ADL Ergonomisk kopp
 ADL Ergonomisk kopp
Denne ergonomiske koppen passer for de som har problem med å drikke selv eller er sengeliggende. Den er veldig praktisk når du ikke kan bøye hodet bakover. De to håndtakene gjør det enkelt å holde koppen. Beholderen tåler temperaturer mellom 20 og 95 C. Den kan vaskes i oppvaskmaskin og brukes i mikrobølgeovn.

ADL Ergonomisk kopp til barn
 ADL Ergonomisk kopp til barn
Ergonomisk 3- i- 1-kopp til barn. Fra seks måneder og oppover. Koppen står stødig, er uknuselig og er designet for å lage mindre søl. Koppen har støttende vinger for godt grep.


ADL Ergonomisk kutter
 ADL Ergonomisk kutter
Ergonomisk utformet kutter for oppdeling av frukt og grønnsaker i én bevegelse. Bladmønster i rustfritt stål. Det forsenkede skjæreområdet holder maten på plass mens lokket gir kraft for effektiv kutting. Oppkuttet frukt eller grønnsaker kan helles ut uten at lokket fjernes. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ADL Ergonomisk mandolinsett
 ADL Ergonomisk mandolinsett
Sett med flere blader man kan skifte etter behov under matlagingen. Selve beholderen har antiskli føtter i bunnen som sikrer en stødig og stabil arbeidsstasjon. Pakken inneholder 4 ulike brett med ulike kniver. Det medfølger en matholder. Tåler oppvaskmaskin.

ADL Ergonomisk multihakker med vakumplate
 ADL Ergonomisk multihakker med vakumplate
Ergonomisk multihakker for kutting av frukt og grønnsaker. Har silikonplate i bunnen, som kan låses slik at man kan benytte multihakkeren med en hånd. Størrelse på bitene velger man ut fra antall runder man snurrer på hjulet. For mos/pesto/guacamole snurres det til innholdet er glatt.

ADL Ergonomisk multisaks med selvåpner
 ADL Ergonomisk multisaks med selvåpner
Kraftig multisaks med ergonomisk utforming, som gjør det enklere å klippe i ulike materialer. Godt egnet til stoff og tekstiler, men også til papp og andre litt tyngre materialer. Passer både venstre- og høyrehendte. Blader i rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

ADL Ergonomisk Ostehøvel
 ADL Ergonomisk Ostehøvel
En ergonomisk ostehøvel som har et vinklet håndtak, som gjør at man ikke trenger å bøye håndleddet for å bruke den. Ostehøvelen har også et
tykkere håndtak som gjør den lettere å bruke om man har reduserte motoriske ferdigheter. Håndtaket er laget av sklisikkert materiale.

ADL Ergonomisk rivjern- godt grep
 ADL Ergonomisk rivjern- godt grep
Ergonomisk rivjern med ekstra godt grep og antisklikant i bunnen for stabil støtte under matlagingen. Håndtaket er laget i antisklimateriell med godt håndgrep. Beskyttelseslokk til oppbevaring medfølger.


ADL Ergonomisk sausvisp med godt grep
 ADL Ergonomisk sausvisp med godt grep
Ergonomisk utformet sausvisp med rustfrie ståltråder utformet slik at gryteinnholdet blandes godt uten stor anstrengelse eller belastning på håndleddet. Vinkelen og formen gjør at vispen når lett inn i kantene på gryter og panner. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ADL Ergonomisk stekespade med godt grep
 ADL Ergonomisk stekespade med godt grep
Stekespade med ergonomisk utformet grep og håndtak i silikon. Ekstra bred stekeplate gjør det enklere å få tak i og snu maten under steking. Kan brukes i non-stick kokekar/panner. Tåler vask i oppvaskmaskin.

ADL Ergonomisk tallerken
 ADL Ergonomisk tallerken
Tallerkener beregnet for barn, men som også kan brukes av voksne. Ekstra høy og buet kant for å hindre søl og for enklere å få maten på bestikket. Selve tallerkenen er i antiskli-materiale, som gjør at den står stødig. Finnes i 3 ulike farger. Leveres med to tallerkener i en pakke.

ADL Frukt- og skrellekniv
 ADL Frukt- og skrellekniv
Frukt- og skrellekniv med ergonomisk håndtak. Håndtaket gir mindre belastning på hender, armer og skuldre. Blad er laget av rustfritt stål. Frukt- og skrellekniven leveres med knivfutteral.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

ADL Glass med godt grep
 ADL Glass med godt grep
Den ergonomiske utformingen på dette glasset gjør at det er lett å holde. Utformingen med riller gir godt grep. Kan vaskes i oppvaskmaskin og
brukes i mikrobølgeovn. Kapasitet: 200 ml

ADL Godt grep bestikk med vekt
 ADL Godt grep bestikk med vekt
Bestikk med store, polstrede håndtak som er ergonomiske og komfortable. Passer for personer med begrenset styrke eller håndbevegelser. De fleksible rillene i enden av knivhåndtaket gir et ekstra sikkert grep, og de lateksfrie håndtakene er myke nok til å tilpasse seg størrelsen og grepet i hånda. Finnes som gaffel, kniv og flere str. skjeer.

ADL Godt grep bestikk uten vekt
 ADL Godt grep bestikk uten vekt
Bestikk med polstrede håndtak som er ergonomiske og komfortable. De er egnet for personer med begrenset styrke eller håndbevegelser. De fleksible rillene i den enden av knivhåndtaket gir deg et sikkert grep, og de lateksfrie håndtakene er myke nok til å tilpasse seg størrelsen og grepet i hånda di. Finnes som gaffel, kniv og flere str. skjeer.

ADL Godt grep tilberedningskniv
 ADL Godt grep tilberedningskniv
Godt grep tilberedningskniv har et 127 mm langt blad laget av høykvalitets rustfritt stål. Kniven har et lukket håndtak med konturert grep som er satt på skrå for å redusere behovet for bevegelse av håndleddet og gjøre kniven enklere å bruke. Kniven tåler oppvaskmaskinYtterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

ADL Hagehakke
 ADL Hagehakke
Ergonomisk hakke/kultivator til bruk i hagen. Anatomisk formet håndtak gjør at det kreves mindre kraft i hånd/arm. Håndtak av mykt og vannavstøtende anti-sklimateriale.

ADL Hagespade
 ADL Hagespade
Ergonomisk spade til bruk i hagen. Anatomisk formet håndtak for mindre belastning på hånd/arm. Håndtaket av mykt og vannavstøtende anti-skli materiale.


ADL Henrogrip bestikk
 ADL Henrogrip bestikk
Et bestikk designet slik at det er lettere å kontrollere og håndtere. Egnet for personer over 8 år som har problemer med å håndtere vanlig bestikk. Sikkert grep med buet design for både høyre- og venstrehendte. Tåler oppvaskmaskin.

ADL Henrogrip handycup
 ADL Henrogrip handycup
- En kopp for personer over 3 år.
- Passer for de som må få drikke liggende i sengen.
- Koppen har en skrå form som gjør det mulig å drikke uten å bøye nakken
- Handycup har to store håndtak for et fast grep
- Den har en bred base for å sikre solid plassering på bordet
- Koppen tåler mikrobølgeovn

ADL Henrogrip Jr. bestikk
 ADL Henrogrip Jr. bestikk
Et bestikk designet slik at det er lettere å kontrollere og håndtere spisingen. Sikkert grep med buet utforming som gjør det mulig å spise uten å bøye armen. Finnes for både høyre/venstrehendte. Passer for barn under 8 år og tåler oppvaskmaskin


ADL Hygienisk skjærebrett
 ADL Hygienisk skjærebrett
Hygienisk skjærebrett. Kan bøyes for enkel flytting av mat over i andre beholdere. Egnet til oppkutting av kjøtt og grønnsaker, kan også brukes til å kjevle ut deiger. Finnes i to størrelser. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ADL Matlagingsbrett
 ADL Matlagingsbrett
Matlagingsbrett/fikseringsbrett spesielt designet for å hjelpe enhåndsbrukere eller personer med svak håndfunksjon. Har løsning for å skrelle, skjære og rive. Brettet kan også brukes som skjærefjøl når alle delene ligger på plass. Det medfølger to riveredskap samt oppsamler.

ADL Minisaks med selvåpner
 ADL Minisaks med selvåpner
En liten saks med selvåpner. Saksen er lett å bruke og har spisse blader for presise resultater. Bladbeskytter medfølger. Saksen tåler oppvaskmaskin.


ADL Papir- og plastkutter
 ADL Papir- og plastkutter
Et smart skjæreverktøy som kan betjenes med bare én finger, trygt og effektivt. Ideell for å åpne pakker, konvolutter, matpakker , tablettbrett og mange andre ting. Er i lommestørrelse, så ideell å ta med deg i veske eller pennal.

ADL Pizzahjul med godt grep
 ADL Pizzahjul med godt grep
Pizzahjul med mykt, ergonomisk utformet grep som absorberer trykk ved bruk. Tommelbeskytter hindrer at fingrene berører bladet. Blad i rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ADL Potetmoser med godt grep
 ADL Potetmoser med godt grep
Potetmoser med et bredt, horisontalt håndtak i non-slip gummi som gir et kraftig, loddrett press og gjør det enkelt å mose poteter, rotgrønnsaker og frukt. Silikonhåndtak som ligger godt i hånden slik at redskapet ikke skal skli ut. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

ADL Potetskreller med godt grep
 ADL Potetskreller med godt grep
Potetskrelleren har et ergonomisk non-slip håndtak i bløt gummi som ligger godt i hånden. Den har et effektivt, bevegelig knivblad og en fjerner til potetøyne. Skrelleren kan også brukes til gulrøtter, epler, agurk og andre grønnsaker og frukt.

Den passer både til høyre- og venstrehendte og tåler oppvaskmaskin.

ADL spisesett- redusert håndfunksjon
 ADL spisesett- redusert håndfunksjon
Dette firedelte middagssettet er for personer med redusert håndfunksjon. De komfortable håndtakene gir ekstra grep. Settet inneholder en tallerken, kniv og en bøyelig skje og gaffel. Tallerkenen har en hevet kant som forhindrer at mat glir av tallerkenen. Bestikket kan bøyes i ulike posisjoner og vinkler for å kunne tilpasses den enkeltes behov.

ADL sugerør
 ADL sugerør
Sugerøret inneholder en enveisventil som hindrer at man suger
inn luft. Væsken blir i sugerøret, som gjør det mer komfortabelt
å bruke. Festes med medfølgende klips til glass og kopper. Kan
vaskes i oppvaskmaskinen opp til 70 grader. Kommer i 2pk.

ADL Tallerkenkant
 ADL Tallerkenkant
Praktisk tallerkenkant for bruk på vanlige tallerkener. Motstandskanten gjør det enklere å få tak i maten og holde maten innenfor tallerkenen.

Antiskli brett
 Antiskli brett
Holder glass, bestikk og tallerkener på plass. Med anti-skli TPE pigger som er støpt inn i bunnen av brettet som gir en sklisikker underside
Gymo AS 4072 Randaberg

ATAG taktil koketopp
 ATAG taktil koketopp
Induksjonstopp fra ATAG for synshemmede. Utstyrt med taktile vribrytere og kokesoner.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Brosjyre

Beaker kopp m/ holder
 Beaker kopp m/ holder
Settet inneholder to store kopper med graderings mål slik at væskeinntaket kan overvåkes. Lokk med hull på 4mm og 8mm for å bidra til å redusere utslipp. Lett kopp som er lett å holde med to store håndtak.
Tåler vask i oppvaskmaskin.
Kapasitet: 200 ml
Gymo AS 4072 Randaberg

Beger
 Beger
Materiale: Hardplast. Rommer 3 dl. Vekt: 54 g,
ETAC AS 1515 MOSS

Beger transparent med tutlokk
 Beger transparent med tutlokk
Lang tut, 250ml, 150gr
Gymo AS 4072 Randaberg

Bestikk, good grips, barne skje, 50gr
 Bestikk, good grips, barne skje, 50gr
Bøyelig bestikk som kan tilpasses.
Tåler flere justeringer.
Sklisikre håndtak
Gymo AS 4072 Randaberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Bestikk, good grips, gaffel, 65gr
 Bestikk, good grips, gaffel, 65gr
Mykt gummigrep
Rengjøring : Håndvask bare
Materiale : Rustfritt stål
Lengde : 20,5 cm
Vekt : 65 g
Gymo AS 4072 Randaberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Bestikk, good grips, kniv, 75g
 Bestikk, good grips, kniv, 75g
Mykt gummigrep
Rengjøring : Håndvask bare
Materiale : Rustfritt stål
Lengde : 21 cm
Vekt : 75 g


Skriv ut

Vis stort bildePDF
Gymo AS 4072 Randaberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Bestikk, good grips, spiseskje, 73gr
 Bestikk, good grips, spiseskje, 73gr
Mykt gummigrep
Rengjøring : Håndvask bare
Materiale : Rustfritt stål
Lengde : 20 cm
Vekt : 73 g
Gymo AS 4072 Randaberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Bestikk, good grips, te skje, 65gr
 Bestikk, good grips, te skje, 65gr
Mykt gummigrep
Rengjøring : Håndvask bare
Materiale : Rustfritt stål
Lengde : 20 cm
Vekt : 65 g
Gymo AS 4072 Randaberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

1 2 3 4 5 Neste side >>