Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | husarbeid og deltakelse i hjemmet | Hjelpemidler for tilberedning av mat og drikke

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for tilberedning av mat og drikke

Omfatter f.eks. kjøleskap og dypfrysere. Hjelpemidler for varsling og alarmering, se 22 27. Påbyggingsgrep og fester, se 24 18 06. Sklisikre underlag, se 24 27 06. Beholdere for oppbevaring av gjenstander, se 24 39. Maskiner og verktøy til bruk på arbeidsplasser, se 28 15.

45 produktserie(r).


1 2 3 4 5 Neste side >>

Active Ostehøvel
 Active Ostehøvel
En ergonomisk ostehøvel som har et vinklet håndtak, som gjør at man ikke trenger å bøye håndleddet for å bruke den. Ostehøvelen har også et
tykkere håndtak som gjør den lettere å bruke om man har reduserte motoriske ferdigheter. Håndtaket er laget av sklisikkert materiale.

Active Potetskreller med godt grep
 Active Potetskreller med godt grep
Potetskrelleren har et ergonomisk non-slip håndtak i bløt gummi som ligger godt i hånden. Den har et effektivt, bevegelig knivblad og en fjerner til potetøyne. Skrelleren kan også brukes til gulrøtter, epler, agurk og andre grønnsaker og frukt.

Den passer både til høyre- og venstrehendte og tåler oppvaskmaskin.

ATAG taktil koketopp
 ATAG taktil koketopp
Induksjonstopp fra ATAG for synshemmede. Utstyrt med taktile vribrytere og kokesoner.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Brosjyre

Automatisk visp
 Automatisk visp
Dette geniale produktet tar arbeidet med konstant omrøring. Med denne vispen, kan alle slags sauser, supper og sauser røres automatisk.
Gymo AS 4072 Randaberg

Brev- og diettvekt med norsk tale - Caretec Heidi
 Brev- og diettvekt med norsk tale - Caretec Heidi
Digital brev- og diettvekt med norsk tale og stort display. Maks belastning 5kg, inndeling 1g. Batteridrevet.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning

Brødkniv
 Brødkniv
Brødkniv med vinklet håndtak slik at du ikke trenger å bruke mer enn minimal kraft.
Gymo AS 4072 Randaberg
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Easy Grip rasper
 Easy Grip rasper
Rasper med bøyd håndtak
Gymo AS 4072 Randaberg

Elevate kjøkkenredskaper fra Joseph Joseph
 Elevate kjøkkenredskaper fra Joseph Joseph
Elevate er en serie kjøkkenredskaper med høy kvalitet og smarte egenskaper. Alle redskapene har en unik avstandsstøtte, slik at hodet ikke kommer i kontakt med benken når du legger dem fra deg. Slik opprettholder du god hygiene, og unødvendig søl. Alle håndtak har ergonomisk soft-grip. Passer for både blinde og de med nedsatt motorikk.

Ergonomisk brødkniv
 Ergonomisk brødkniv
Denne ergonomiske brødkniven har et vinklet håndtak. Derfor kreves det bare et minimum av krefter for å skjære med brødkniven. Det vinklede håndtaket gjør at hånden, håndleddet og armen får en naturlig stilling
som forhindrer overdreven anstrengelse, smerter og betennelse. Kniven
har sklisikkert håndtak, og den kan vaskes i oppvaskmaskin.


Good Grips, Rett skreller
 Good Grips, Rett skreller
Det gode håndtaket gir deg et fast komfortabelt grep, selv når det er vått
Krever minimalt med håndleddet bevegelse
Gymo AS 4072 Randaberg

1 2 3 4 5 Neste side >>

 
Relatert informasjon