Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | husarbeid og deltakelse i hjemmet | spising og drikking | Tallerkenskjermer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Tallerkenskjermer

Utstyr som kan settes på kanten av en tallerken for lage en forhøyet kant og forhindre at maten blir skjøvet ut av tallerkenen.

3 produktserie(r).
Tallerkenkant
 Tallerkenkant
Kanten festes på tallerkenen, slik at man lettere kan få maten oppå gaffel eller skje uten at maten faller utover tallerkenen. Den er i plast, og kommer i to forskjellige størrelser
Ronda AS 4073 Randaberg

Tallerkenkant
 Tallerkenkant
Kant som festes på tallerkenen, slik at man lettere kan få maten oppå gaffel eller skje uten at maten faller utover tallerkenen. Gir mulighet til å få tak i maten.
Kanten passer alle tallerkener på 23-28 cm, og selges uten tallerken
Laget i hvit plast, og tåler oppvaskmaskinen.
Gymo AS 4072 Randaberg

Tallerkenkant
 Tallerkenkant
Den praktiske tallerkenskjermen gjør det enkelt å få tak i maten på tallerkenen, samtidig som søl reduseres. Tallerkenkanten festes rundt kanten av tallerkenen. Egnet til tallerkener med størrelse 19-28 cm. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Sykepleiepartner 5563 Førresfjorden


 
Relatert informasjon