Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | husarbeid og deltakelse i hjemmet | spising og drikking | Spiseapparater

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Spiseapparater

Elektrisk eller manuelt utstyr som legger til rette for at en person får spist, ved å bringe maten fra tallerkenen til munnen.

2 produktserie(r).
iEAT spiserobot
 iEAT spiserobot
iEAT spiserobot for personer med lite eller ingen arm-, hånd- eller fingerfunksjon. Hel- eller halvautomatisk funksjon, som stilles enkelt inn av bruker eller hjelper uten avanserte menyer. Kompakt og lett å ta med seg.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Video

iEAT spisestøtte
 iEAT spisestøtte
iEAT spisestøtte for personer med spasmer, skjelvinger og ukontrollerte bevegelser. En dempemekanisme opphever de ukontrollerte bevegelsene noe som gjør det mulig for brukeren å gjøre kontrollerte bevegelser under spising. iEAT spisestøtte kan også justeres ned til minimal motstand for de med nedsatt muskelkraft og/eller koordinasjonsproblemer.


 
Relatert informasjon