Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Spiseapparater

Elektrisk eller manuelt utstyr som legger til rette for at en person får spist, ved å bringe maten fra tallerkenen til munnen.

5 produktserie(r).
iEAT spiserobot
 iEAT spiserobot
iEAT spiserobot for personer med lite eller ingen arm-, hånd- eller fingerfunksjon. Hel- eller halvautomatisk funksjon, som stilles enkelt inn av bruker eller hjelper uten avanserte menyer. Kompakt og lett å ta med seg.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video

iEAT spisestøtte
 iEAT spisestøtte
iEAT spisestøtte for personer med spasmer, skjelvinger og ukontrollerte bevegelser. En dempemekanisme opphever de ukontrollerte bevegelsene noe som gjør det mulig for brukeren å gjøre kontrollerte bevegelser under spising. iEAT spisestøtte kan også justeres ned til minimal motstand for de med nedsatt muskelkraft og/eller koordinasjonsproblemer.

Spisehjelpemiddel OBI, elektronisk
 Spisehjelpemiddel OBI, elektronisk
Spisehjelpemiddelet OBI er utviklet for at personer med redusert eller ingen armstyrke eller store ufrivillig bevegelser skal kunne spise selvstendig. Betjening foregår med en eller to brytere som kan betjenes med hånd, hode, fot etc.

Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Spisehjelpemiddelet Neater Eater manuell
 Spisehjelpemiddelet Neater Eater manuell
Manuelt spiseapparat, utviklet for å hjelpe personer med ulike utfordringer til å kunne spise uten hjelp av andre. Gir avlastning ved redusert kraft/armstyrke og kan bidra til å forebygge ufrivillige bevegelser. Består av tallerkenholder, tallerken, løftearm og spiseredskap. Monteres på bord. Støtdemping ved endestopp for myk start og avslutning.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Spisehjelpemiddelet Neater Eater, elektrisk
 Spisehjelpemiddelet Neater Eater, elektrisk
Elektronisk spiseapparat, utviklet for å hjelpe personer med ulike utfordringer til å kunne spise uten hjelp av andre. Betjenes med 1-3 brytere for hånd, hode, fot etc. Kan også betjenes fra smarttelefon. Kompatibel med ulike bestikktyper og tallerkentyper. Monteres på bord.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU