Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | husarbeid og deltakelse i hjemmet | å lage eller vedlikeholde tekstiler for bruk i hjemmet | Strikkepinner, heklenåler, sy- og stoppenåler | Strikkepinner, heklenåler, sy- og stoppenåler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Strikkepinner, heklenåler, sy- og stoppenåler


7 produktserie(r).
Nåltredeapparat dobbelt
 Nåltredeapparat dobbelt
Nåletrederapparat som gjør det mulig for blinde og svaksynte å tre i tråden uten hjelp fra andre. Denne modellen har åpning for både store og små nåler. Leveres i plastboks som inneholder 2 stk. nåler.

Nåltredeapparat enkel
 Nåltredeapparat enkel
Nåletrederapparat som gjør det mulig for blinde og svaksynte å tre i tråden uten hjelp fra andre. Denne modellen har også trådkutter.

Nåltredeapparat for symaskin
 Nåltredeapparat for symaskin
Nåletrederapparat som gjør det mulig for blinde og svaksynte å tre i tråden uten hjelp fra andre. Denne modellen er laget spesielt for symaskin, slik at du kan tre i tråden mens nålen sitter i symaskinen.

Nåltreder
 Nåltreder
Liten metallbrikke påmontert en tynn ståltrådbøyle. Ved å tre bøylen gjennom nåløyet kan du så tre tråden gjennom bøylen, og trekke bøylen tilbake sammen med tråden. Kan brukes til alle typer nåler.

Nåltreder - hjelp til tråd i synål
 Nåltreder - hjelp til tråd i synål
Nål-treder på bordstativ. Praktisk hjelp til å få tredd tråden gjennom øyet på synålen. Utstyrt med trådkutter.
Diblot as 0493 Oslo

Selvtredende synåler
 Selvtredende synåler
Nåløyet har åpning i bakkant slik at tråden kan presses igjennom. Tråden holdes på plass av mothaker slik at den ikke glir ut av nåløyet. Leveres på brett med seks nåler i assorterte størrelser.

Selvtredende synåler for symaskin
 Selvtredende synåler for symaskin
Disse nålene har et øye med en liten åpning på siden hvor tråden føres inn uten unødvendig plundring og irritasjon. Leveres på brett med 5 nåler.


 
Relatert informasjon