Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Sitteunderlag

Sitteunderlag som gir komfort og som ikke er tilbehør til spesielle produkter. Omfatter f.eks. sitteunderlag til bruk i rullestoler.

5 produktserie(r).
ADL Ergonomisk sittepute med luft
 ADL Ergonomisk sittepute med luft
Oppblåsbar kileformet sittepute som aktiverer kroppsmusklene og gir støtte til ryggrad og bekkenparti. Bidrar samtidig til riktig holdning. Høyden og hardheten på puten justeres ved å øke eller redusere luftmengden. Brukervekt: Maks 120kg. Farge: Blå. Pumpe må kjøpes separat.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data

Lanapelle Saueskinn
 Lanapelle Saueskinn
Skinnet brukes til forebygging og behandling av trykksår og kan enkelt plasseres i godstolen, senga eller rullestolen. Passer til bruk i forbindelse med tilpassing, da skinnet ikke har sømmer og er derfor enkelt å klippe til. Størrelse: 63x92 cm
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Lanapelle Sete-/Ryggavlaster
 Lanapelle Sete-/Ryggavlaster
Sete-/ryggavlaster brukes til forebygging og behandling av trykksår. Kan brukes oppå standard skumpute i rullestol, i vanlig stol og i bil. De påsydde stroppene festes enkelt rundt pute/rygg. Skinnet gir reduksjon av friksjon ved forflytning. Størrelse: 46x55 cm
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Stimulite OnTop - ventillerende sitteunderlag
 Stimulite OnTop - ventillerende sitteunderlag
Ventilerende sitteunderlag som kan tres over sitteputer og sittestoler. OnTop er laget i perforert termoplastisk polyuretan som er ventilerende og leder bort fukt i et elastisk luftgjennomtrengelig trekk. Flammehemmende, antibakteriell, allergenfri. Vedlikeholdsfri i bruk, kan vaskes. Till forebygging av fuktskader når du sitter lenge.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Stimulite SBS underlag
 Stimulite SBS underlag
Underlag for trykkavlastning og ventilasjon. Leveres i forskjellige størrelser som kan tilpasses bruksområdet. Ulike overflater med ensidig eller tosidig åpne celler, perforert plastfilm eller luftgjennomtrengelig stoff. Utformet med et eller to lag celler. Fås også med ekstra myke celler for sensitiv hud. Vaskbar og allergenfri.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre