Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Abduksjonsklosser som ikke er tilbehør til spesielle produkter

Utstyr som korrigerer og opprettholder en stabil sitteposisjon

3 produktserie(r).
Abduksjonskloss
 Abduksjonskloss
Fleksibel og myk abduksjonskloss for å skille lår og knær fra hverandre. Produsert i mykt plastmateriale. Finnes i tre ulike standardstørrelser. Kan også leveres etter ønskede mål og form. Se brosjyre for ytterligere informasjon.
Exero Technologies 1366 Lysaker
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Comfort Master Magekile
 Comfort Master Magekile
En støttepute som har avtagbart og vaskbart trekk av flammehemmende, pustende og elastisk PU-belagt polyester. Puten er av viskoseelastisk
skum som er avstivende og gir god støtte for bruker, samtidig som
den virker komfortabel mot kroppen. Puten har et sklisikkert belegg på undersiden, som gjør at den ligger stabilt mot underlaget.
Arcus Vita AS 5570 Aksdal

Comfort Master sylinderpute
 Comfort Master sylinderpute
Støttepute til liggende og sittende stilling. Puten er laget av flammehemmende, pustende og elastisk PU-belagt polyester. Fylt med flammehemmende antistatiske flamingokuler. Flamingokulene faller ikke sammen og puten har lang levetid. Kan formes etter behov og fordeler trykk. Kan renses med desinfiseringsmiddel.
Arcus Vita AS 5570 Aksdal