Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | kommunikasjon og informationsstyring | telefonering og andre former for telekommunikasjon | Standard nettverkstelefoner

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Standard nettverkstelefoner

Omfatter f.eks. stasjonære telefoner med eller uten trådløse mottakere, høyttalende telefoner, bilde- og videotelefoner, teleks- og telefaksmaskiner samt telefoner med innebygde varselsignaler, internettelefoner og taktile telefoner. Hørselshjelpemidler, se 22 06.

4 produktserie(r).
Bilde- og videotelefoner
 Bilde- og videotelefoner
Avansert bilde- og videotelefoner / videokonferansesystemer.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Bilde- og videotelefoner
 Bilde- og videotelefoner
Avansert bilde- og videotelefoner / videokonferansesystemer.

 DX-serien
Enkel samhandlingsklient for telefoni, lynmelding, videosamtale

telyHD
 telyHD
telyHD, er en alt i en bildetelefon. Den er uavhengig av PC, men koples til en TV med HDMI inngang. I tillegg til SKYPE, kan den med utvidet programvare også kommunisere med tolketjenesten.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre


 
Relatert informasjon