Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr | Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene | Gripehjelpemidler | Gripehjelpemidler

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Gripehjelpemidler

Utstyr som brukes for å gripe en gjenstand, og som erstatter hendenes gripefunksjon. Omfatter f.eks. pinsetter. Forlengere, se 24 21.

15 produktserie(r).


1 2 Neste side >>

Active Artrose-griper PRO
 Active Artrose-griper PRO
Artrose-Griperen gir deg mer kraft med bare et lett trykk. Bare trykk med hånden for å lukke griperen og slipp den for å åpne den. De roterende kjevene på enden av griperen gir deg kontroll med den vinkelen som er lettest for deg å plukke opp med. Integrert utløser og håndtak med plass for hele hånden. 90 grader roterende hode. Myk gummi nederst.

Active DELUX Gripetang foldbar
 Active DELUX Gripetang foldbar
Denne DELUX gripetangen er foldbar og lett å pakke med seg. Den har et sklisikkert grep. Det er en liten magnet på tuppen av gripetangen, som kan brukes til å plukke opp ting med. Du kan feste DELUX gripetangen på din rullaltor eller rullestol med en liten klipps.(Se klipps for DELUX gripetang). Lengde 88 cm.

Active Grepsballer
 Active Grepsballer
Det kan være vanskelig å gripe rundt gjenstander som bestikk,
nøkler, penner, tannkost og ladere. Grepsballene kan være
løsningen for mange av de som sliter med dette. De er enkle
i bruk. Klem mykt på ballen, så blir det et hull i midten. Her
kan man sette inn det en ønsker av gjenstander.

Active Gripetang med skohorn
 Active Gripetang med skohorn
Gripetang og skohorn i ett. Den kombinerer en gripetang med et ekstra langt skohorn, slik at du enkelt og raskt kan hente og ta på deg skoene dine selv.
Skohjelpen har originalt sklisikert komforthåndtak. Ta på deg fottøy enkelt og hold baksiden av skoene i topp stand. Klips til å feste skohjelperen til rullestol eller rullator kan kjøpes separat.

Active grønnsaksskreller med godt grep
 Active grønnsaksskreller med godt grep
Y-skrelleren har et ergonomisk non-slip håndtak i bløt gummi som ligger godt i hånden. Et skarpt knivblad i rustfritt stål skjærer lett gjennom
seige og harde skall. Ideell til lange grønnsaker. Tåler oppvaskmaskin.

Active Manuxa-Den sterke hånden
 Active Manuxa-Den sterke hånden
Manuxa er en grepserstatter spesielt utviklet for de med artroser og med nedsatt muskelkraft eller skader.Den gir deg et kraftig grep når egne fingre mangler krefter til å bruke pinsettgrep. Griperen kan skyves under arm når den ikke er i bruk. Denne løser hverdagslige problemer som innebærer statisk eller harde grep.

Active Power Assist Glove
 Active Power Assist Glove
En gripehanske som er spesielt utviklet til personer med sterkt nedsatt kraft eller ingen kraft i fingrer. Hansken gir brukeren kraft slik at de kan gripe og slippe et glass, en flaske, bestikk eller en blyant. Hansken er nesten lydløs ved bruk. Hanske bestilles separat på eget hms.nr. Vaskes på 30 grader celsius. Se leverandørens hjemmeside.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Active Power Assist Glove Junior
 Active Power Assist Glove Junior
Spesielt utviklet til barn med liten eller ingen kraft i hånden. Hansken gir barnet et funksjonelt grep som gjør at de kan gripe, holde og slippe et glass, en flaske, bestikk blyant og kan brukes i daglige aktiviteter.
Hansken er nesten lydløs ved bruk, og utstyret kan bæres i beltet uten å synes. Lages på mål.

EazyHold
 EazyHold
Silikonmansjett til bruk på flaske eller kopp slik at barnet lettere kan holde koppen/flasken selv. Leveres i pakke med to mansjetter.
Amajo AS 1481 HAGAN

EazyHold 5 pakning - Spedbarn/barn
 EazyHold 5 pakning - Spedbarn/barn
5 forskjellige silikonmansjetter designet for å hjelpe barn med å holde for eksempel tannbørste, bestikk, pensel, blyant, hårbørste og leker.
Amajo AS 1481 HAGAN

1 2 Neste side >>

 
Relatert informasjon