Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å kontrollere, bære, flytte og håndtere produkter og utstyr | Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunksjon eller en kombinasjon av disse funksjonene | Underarmsstøtter formet til bruk ved manuelle aktiviteter

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Underarmsstøtter formet til bruk ved manuelle aktiviteter

Hjelpemidler som støtter underarmen under manuelle aktiviteter, f.eks. bruk av datamaskin eller skrivemaskin. Armstøtter, se 18 10 09.

5 produktserie(r).
Dynamisk armstøtte
 Dynamisk armstøtte
Dynamisk armstøtte utviklet i den hensikt at personer med redusert armstyrke skal kunne utføre daglige gjøremål som å spise, drikke, bruke PC, lage mat, klø seg, pusse tenner, gre håret etc.

Benyttes også forebyggende i jobb ved repeterende oppgaver for å forhindre slitasjeskader og sykmelding.

For både barn og voksne.
Picomed AS 4993 SUNDEBRU

iFLOAT armstøtte
 iFLOAT armstøtte
Armstøtte som kompenserer for vertikal bevegelse, og gjør det enklere å utføre aktiviteter som å spise, drikke og personlig pleie. Lang horisontal og vertikal rekkevidde. Kan monteres på et bord eller på en rullestol. Leveres i manuell og elektrisk utgave.


NORA underarmstøttebord
 NORA underarmstøttebord
NORA underarmstøttebord kan festes på et vanlig bord, og gir god støtte under aktiviter i hjemmet, barnehage og skole.
NORA underarmstøttebord lages etter mål for å passe optimalt til brukeren og brukerens behov.
Bordet er gjennomsiktig.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

SaeboMas Mini - Dynamisk Armstøtte
 SaeboMas Mini - Dynamisk Armstøtte
SaeboMas mini er en dynamisk armstøtte som aktivt hjelper deg å bruke armen i daglige aktiviteter. Festes i bordplaten. Armen legges i støtte som avlaster. Kraft justeres trinnløst. Gjør det enklere for personer med lammelser/nedsatt kraft å bruke armen i daglige gjøremål. Gir fri og behagelig bevegelse av armen i arbeid ved nakke-/skulderplager.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Underarmstøtter
 Underarmstøtter
Dårlig støtte til armene øker risikoen for musesyke. Forebygg med å ha en god underarmstøtte fra albuen frem til hånden. Underarmstøtten er format slik at den gir optimal støtte til underarmene samtidig som den hindrer spenning i nakke og skulder.
Bioscan AS 0786 Oslo


 
Relatert informasjon