Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for svømming og aktivitet i vann


4 produktserie(r).
AMEO Powerbreather WAVE Edition
 AMEO Powerbreather WAVE Edition
AMEO Powerbreather kan brukes av de som har nedsatt bevegelighet i nakken. Med konvensjonelle snorkler puster man inn og ut gjennom det samme røret. Da vil en del av den co2-holdige luften man puster ut bli pustet inn igjen. AMEO Powerbreather kan lett tilpasses og den sitter stødig og godt.
Klubben AS 2270 FLISA

Støttering
 Støttering
Støtteringen er utformet slik at hodet ikke skal ligge i vannet. Den har gode flyteegenskaper og gir trygghet i vannet. Innside diameter: 30 cm. Utvendig diameter: 98 cm. Til barn og ungdom. Passer ikke for barn under 6 år.
Klubben AS 2270 FLISA

Svømmern elektrisk vannsparkebrett
 Svømmern elektrisk vannsparkebrett
Svømmern er et elektrisk drevet brett som gir både flyteevne og fremdrift. Det hjelper svømmere i alle ferdighetsfaser å gli igjennom vannet. Spesielt kan Svømmern hjelpe nybegynnere i å overkomme frykten og bygge selvsikkerhet ved å gjøre svømming lett og morsomt. Drives av 14,4 volts oppladbart batteri.

AL-trac as 2013 Skjetten
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Vannstepper deluxe Aqua step
 Vannstepper deluxe Aqua step
Stepperen er laget i kunststoff for bruk i vann. Den høye egenvekten og sugekoppene gjør at den er stabil i vannet. Fargen er klorfast og uv-sikker. Mål: 67 x 53 x 17 cm. Vekt ca 6 kg.
Klubben AS 2270 FLISA