Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Andre hjelpemidler for vintersport


3 produktserie(r).
HandiSnow-4 piggekjelke
 HandiSnow-4 piggekjelke Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Piggekjelke for sittende pigging på snø- eller isdekke. Passer både barn og voksne. Leveres med bakovertiltet sitteenhet med polstring, langrennski, langrennstaver og belter til hofte, lår og føtter. Skiene kan demonteres fra kjelken. Lav egenvekt. Fås i fire størrelser. Skøyter kan fås som tilbehør.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

HandiSnow-5 piggekjelke
 HandiSnow-5 piggekjelke Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Piggekjelke for pigging i knestående posisjon på snø. Egnet for blant annet brukere som har amputert ett eller begge ben. Sitteenhet med polstring for sete og knær. Justerbar sitte- og rygghøyde. Leveres med langrennski, langrennstaver, håndbrems, hoftebelte og lårbelte. Skiene kan demonteres. Fås i to størrelser.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

Snowracer HN
 Snowracer HN
Snowracer med seteskall. Seteskallet har en integrert setegrop og svak abduksjonsføring, og gir dermed en funksjonell sittestilling. Polstring absorberer mot støt og er vannavvisende. Plass til ledsager på originalsetet. Leveres som standard med rattforlenger og seteskall med polstring og tilt. Kan leveres med seteskall tilpasset barn 1-15 år.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre