Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner | trening av bevegelse, styrke og balanse | Arm-, kropps- og bentreningsutstyr | Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr | Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr fra Fysiopartner AS

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Andre arm-, kropps- og bentreningsutstyr fra Fysiopartner AS

Hjelpemidler for å trene bevegelse, balanse og styrke i armer, ben og kropp. Omfatter f.eks ribbevegger, trampoliner, gymnastikkmatter og balansebrett

3 produktserie(r).
OXYCYCLE 1, arm- og bentrener
 OXYCYCLE 1, arm- og bentrener
Arm- og bentrener med stillegående og myk magnetisk motstand som kan reguleres. Leveres med fotpedaler, håndtak og antisklimatte. Displayet
viser omdreininger, tid, kalorier, og distanse. Enkel å flytte.
Fysiopartner AS 0680 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

TheraBand Bodytrainer - treningsstrikker med håndtak
 TheraBand Bodytrainer - treningsstrikker med håndtak
Enkel og praktisk treningsstrikk med håndtak som kan benyttes til en rekke øvelser for styrking av muskelatur i hele kroppen.
Forskjellig farge har forskjellig motstand. Samme farge i flate strikker og tubestrikker fra TheraBand, gir den samme motstand.
Lengde: 1,4 m

GUL: Lett
RØD: Medium
GRØNN: Hard
BLÅ: Ekstra hard
SORT: Svært hard
Fysiopartner AS 0680 OSLO

TheraBand flate treningsstrikker 2,5m
 TheraBand flate treningsstrikker 2,5m
Disse strikkene ligger i en liten pose, og det følger med et hefte med tips for øvelser. Treningsstrikkene kan brukes til alle former for muskeltrening uansett muskelstatus eller diagnose, og er et viktig treningshjelpemiddel for både rehabilitering og trening.

Farger for forskjellig motstand
GUL: Lett
RØD: Medium
GRØNN: Hard
BLÅ: Ekstra hard
Fysiopartner AS 0680 OSLO


 
Relatert informasjon