Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Mobile personløftere med løftefunksjon fra ETAC AS

Mobile hjelpemidler for forflytning av en person i sittende, halvt sittende eller liggende stilling. Kroppen støttes av seler og/eller seil.

3 produktserie(r).
Molift Mover 180
 Molift Mover 180 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mobil personløfter med elektrisk høyde- og bredderegulering. Betjenes med håndkontroll. Leveres med firepunktsbøyle. Maksimal brukervekt: 180 kg. Seil for ulike behov fås som tilbehør.
ETAC AS 1515 MOSS
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Molift Mover 205
 Molift Mover 205 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Personløfter med elektrisk høyde- og bredderegulering. Betjenes med håndkontroll. Løfteren har lavt understell på 6 cm og har høy løftehøyde med øvre løftehøyde på 189 cm. Leveres med topunktsbøyle. Maksimal brukervekt: 205 kg. Seil for ulike behov fås som tilbehør.
ETAC AS 1515 MOSS
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Molift Smart 150
 Molift Smart 150 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Mobil personløfter med elektrisk høyderegulering og manuell bredderegulering av ben. Den har firepunktsbøyle. Kan enkelt legges sammen og er egnet for transport. Maksimal brukervekt: 150 kg. Seil for ulike behov fås som tilbehør.
ETAC AS 1515 MOSS
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre