Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Høyttalere fra Sensio AS, Sensio avd. Vestfold


14 produktserie(r).
Aktiv høyttaler/stemmeforsterker HT800-1
 Aktiv høyttaler/stemmeforsterker HT800-1
AudioLink aktiv høyttaler med en mikrofonmottaker. Beregnet for personlig bruk og nærfeltlyd overført fra FM-S3 eller AudioLink mikrofoner. Den har utgang for tilkobling av halsslynge eller hodetelefon. Oppladbar.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Aktiv høyttaler/stemmeforsterker m/  mikrofon.
 Aktiv høyttaler/stemmeforsterker m/ mikrofon.
Stemmeforsterker med direkte tilkoblet mikrofon. Egnet for små til mellomstore rom. Brukes til personlige samtaler og grupper. Enkel å bære med seg. Linjeutgang.

 Bærbar AudioLink-mottaker med hodetelefon.
Bærbar mikrofonmottaker med hodetelefon. Egnet for bruk under aktivitet, for eksempel mellom bruker og ledsager på tur. Kan kobles til eksternt lydutstyr.

Duo Aktiv høyttaler
 Duo Aktiv høyttaler
AudioLink DUO er en kraftig aktiv høyttaler med to mikrofonmottakere, som gir god talegjengivelse. Med denne kan man prate til større forsamlinger. Den har AudioLink mottakere som passer til både FM-S3 og AudioLink mikrofoner. Oppladbar.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Duo stemmeforsterker m/ 2 elementer og 1 mottaker. Oppladbar
 Duo stemmeforsterker m/ 2 elementer og 1 mottaker. Oppladbar
Kraftig stemmeforsterker med to høyttalerelementer og en mikrofonmottaker. For bruk i møterom, forsamlingslokaler og normale klasserom. Utheving av konsonanter. Enkel betjening.

Nærlydpakke med BLUNO blåtannsystem
 Nærlydpakke med BLUNO blåtannsystem Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Nærlydpakke som benytter blåtannstandard for å overføre lyd trådløst fra VOX-systemet til en bærbar aktiv høyttaler. Senderen kobles enkelt til strøm og lydutgangen på VOX-enheten.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Nærlydpakke med VOX UNO1
 Nærlydpakke med VOX UNO1 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Nærlydpakke for overføring av lyd fra VOX-systemet til en bærbar aktiv høyttaler. Senderen kobles enkelt til strøm og lydutgangen på VOX-enheten. Løsningen kan også brukes der man ønsker å gjengi klasselyden i tilstøtende lokale.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Stemmeforsterker, kroppsbåren u/ mikrofon
 Stemmeforsterker, kroppsbåren u/ mikrofon
Kroppsbåren stemmeforsterker for direkte tilkoblet mikrofon. Egnet for personer med svak og meget svak stemme. Regulerbart belte følger med.

Søylehøyttaler
 Søylehøyttaler
Høyttaler med 4 elementer og veggbrakettYtterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

UNO-863 høyttaler
 UNO-863 høyttaler
UNO-863 høyttaleren gir god lyd nærme brukeren, slik at lydstyrken blir normal og ikke forstyrrer andre. Bestilles sammen med 863-Sender - HMS-artnr 233379.
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

VOX Base
 VOX Base Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Forsterker for trådløse mikrofoner og multimediaanlegg. Har tre mikrofonmottakere installert. Inn- og utganger for tilkobling til videokonferanse- og multimediasystemer. To volumjusteringer som gir mulighet for separat justering av multimedialyd og talelyd.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

VOX DUO aktiv høyttaler
 VOX DUO aktiv høyttaler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyttaler med tre mikrofonmottakere slik at tre mikrofoner kan benyttes samtidig. Kraftig aktiv høyttaler som er praktisk å ta med seg fra rom til rom. Den kan benyttes i store lokaler og på åpne plasser. Ingen ekko fra mikrofon til høyttaler. Oppladbar.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

VOX søylehøyttaler
 VOX søylehøyttaler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Søylehøyttaler med fire elementer. Egnet for bruk med multimedia- og videokonferansesystemer. Med fire elementer skyter den konsonantene nedover i rommet slik at taleforståelse opprettholdes i hele rommet.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

VOX UNO stemmeforsterker
 VOX UNO stemmeforsterker Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyttaler med to mikrofonmottakere slik at to mikrofoner kan benyttes samtidig. Lett aktiv høyttaler som er praktisk å ta med seg fra rom til rom eller på tur. Ingen ekko fra mikrofon til høyttaler. Oppladbar.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre