Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | rekreasjon og fritidsaktiviteter | lek | Spill | Manuelle spill | Manuelle spill fra Klubben AS

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Manuelle spill fra Klubben AS

Hjelpemidler for aktiviteter som følger faste regler

3 produktserie(r).
Catch-ball
 Catch-ball
Et morsomt spill som fremmer hånd-øye koordinasjon, matematiske ferdigheter og samspill. Alt dette med sikre, myke catch-baller i vinyl. Ballen er oppblåsbar.
Klubben AS 2270 FLISA

Rampe til bowlingspill
 Rampe til bowlingspill
Ved å plassere rampen riktig trenger bruker kun å gi ballen et lite dytt for at den skal trille. Kan brukes i stående eller sittende stilling. Rampen er laget av krom og har gummibeskyttelse på beinene
Klubben AS 2270 FLISA

Taktilt spill, sett
 Taktilt spill, sett
De taktile skivene har forskjellige overflater og virker utfordrende på fornemmelsen av former og den språklige utviklingen hos barn. Skivene er laget av myk gummi og er behagelige å ta på. Skivene fins i 5 utførelser med forskjellig struktur. Godt egnet til basal sansestimulering, trening av hukommelsen osv.
Klubben AS 2270 FLISA


 
Relatert informasjon