Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | rekreasjon og fritidsaktiviteter | sportsaktiviteter | svømming og vannsport | Hjelpemidler for svømming og aktivitet i vann | Hjelpemidler for svømming og aktivitet i vann fra Klubben AS

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for svømming og aktivitet i vann fra Klubben AS


3 produktserie(r).
AMEO Powerbreather WAVE Edition
 AMEO Powerbreather WAVE Edition
AMEO Powerbreather kan brukes av de som har nedsatt bevegelighet i nakken. Med konvensjonelle snorkler puster man inn og ut gjennom det samme røret. Da vil en del av den co2-holdige luften man puster ut bli pustet inn igjen. AMEO Powerbreather kan lett tilpasses og den sitter stødig og godt.
Klubben AS 2270 FLISA

Støttering
 Støttering
Støtteringen er utformet slik at hodet ikke skal ligge i vannet. Den har gode flyteegenskaper og gir trygghet i vannet. Innside diameter: 30 cm. Utvendig diameter: 98 cm. Til barn og ungdom. Passer ikke for barn under 6 år.
Klubben AS 2270 FLISA

Vannstepper deluxe Aqua step
 Vannstepper deluxe Aqua step
Stepperen er laget i kunststoff for bruk i vann. Den høye egenvekten og sugekoppene gjør at den er stabil i vannet. Fargen er klorfast og uv-sikker. Mål: 67 x 53 x 17 cm. Vekt ca 6 kg.
Klubben AS 2270 FLISA


 
Relatert informasjon