Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

5. Trehjulssykkel med to hjul foran, gir og hjelpemotor - for barn i skolealder, ungdom og voksne

5. Trehjulssykkel med to hjul foran, gir og hjelpemotor - for barn i skolealder, ungdom og voksne. Sykkelen har to hjul foran. Leveres med gir, parkeringsbrems og bremser som virker uavhengig av hverandre på fram- og bakhjul. Hjelpemotoren har en effekt på 0,25 kW og leveres med batteri og lader.


2 produktserie(r).




Vik/Viktoria/Viktor Power
 Vik/Viktoria/Viktor Power Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Trehjulssykkel i tre størrelser med to hjul framme og håndbrems. Sykkelen har krankmontert hjelpemotor (Bosch 250W36V15Ah). Innstigningshøyden er fra 12 cm og skrittlengden fra 50 til 96 cm.
Vik Power er sort
Viktoria Power er blå
Viktor Power er rød
Bano Life AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

Etnnic Adventure
 Etnnic Adventure Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Etnnic Adventure Trike er eksklusivt designet for folk som har problemer med å opprettholde balansen på en konvensjonell sykkel, med et minimalistisk design, ulikt andre typer sykler, takket være de to forhjulene, gir den perfekt kontroll over sykkelens bredde, ettersom du til enhver tid kan se hvor du sykler.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre