Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

16. Trehjulssykkel med rullestolfront, gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

16. Trehjulssykkel med rullestolfront, gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne. Sykkelen har gir, fotpedaler kun for ledsager, parkeringsbrems og bremser som virker uavhengig av hverandre på fram- og bakhjul. Hjelpemotoren har en effekt på 0,5 kW og leveres med batteri og lader. Rullestolfronten har støtte for hodet, vest og hoftebelte eller fire-/fempunkts-sele og den kan kobles fra sykkelen og trilles.


1 produktserie(r).




Diaz
 Diaz Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Tandem trehjulssykkel med rullestolfront. Avtagbar uten frakobling av kabler eller wire. Demping i setepinne til ledsager. Komfortsetet foran til bruker med nakkestøtte, sidestøtter, armlener og vest. To dempere under setet foran. Flere seter og Isofixfeste for bilsete som tilbehør. Hjelpemotor montert i kranken, Bafang 500W43V17,5Ah.
Bano Life AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre