Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler festet til kroppen for å støtte funksjoner knyttet til muskler og skjelett eller bevægelse (ortoser) og erstatte anatomiske strukturer (proteser)

Ortoser er utstyr som er festet utenpå kroppen for å tilpasse strukturelle og funksjonelle egenskaper ved muskler og skjelett. Proteser er utstyr som er festet utenpå kroppen for å erstatte, helt eller delvis, en fraværende eller mangelfull kroppsdel. Omfatter f.eks. kroppsdrevne og ikke-kroppsdrevne ortoser, proteser og ortopedisk fottøy. Omfatter ikke endoproteser, som ikke dekkes av denne internasjonale standarden.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier