Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler for måling, vurdering og forbedring av nærmiljøet

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for måling, vurdering og forbedring av nærmiljøet

Hjelpemidler og utstyr til forbedring og måling av omgivelsene. Omfatter ikke utstyr til forbedring av det globale miljøet.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
27 03Hjelpemidler for miljøforbedringer
Hjelpemidler som beskytter en person fra uheldig miljømessig påvirkning ved å eliminere eller kontrollere ugunstige faktorer.
6
27 06Måleinstrumenter
Hjelpemidler for måling av fysiske egenskaper. Kroppstermometere, se 09 48 03. Personvekter, se 09 48 06. Hjelpemidler for veiing og måling (husholdning), se 15 03 03. Klokker og tidsmålerer, se 22 27 12.
5
 
Relatert informasjon