Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Alle produktgrupper | Hjelpemidler for håndtering og transport av produkter og varer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for håndtering og transport av produkter og varer


Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
24 06Hjelpemidler for håndtering av emballasje
18
24 09Systemer for styring og betjening av utstyr
Hjelpemidler som brukes ved betjening eller kontroll av utstyr. Styre- og manøvreringssystemer til rullestoler, se 12 24 03. Dør-, vindus- og gardinåpnere/-lukkere, se 18 21. Omgivelseskontroll, se 24 13 03.
33
24 13Hjelpemidler for fjernstyring (omgivelseskontroll)
Hjelpemidler som muliggjør fjernkontroll og -drift av elektronisk og elektrisk utstyr i de nære omgivelser, for dermed å kunne gi personer med funksjonsnedsettelse en større grad av selvstendighet. Omfatter ikke systemer for omgivelseskontoll og fjernstyring som er deler av andre systemer eller enheter. Systemer til radiofrekvensoverføring (FM-systemer), se 22 18 24. IR-systemer for lydoverføring, se 22 18 27. Dør-, vindus- og gardinåpnere/-lukkere, se 18 21.
51
24 18Hjelpemidler som støtter eller erstatter arm-, hånd- eller fingerfunktion eller en kombinasjon av disse
Armortoser, se 06 06.
37
24 21Forlengere
Produkter som gjør det mulig å nå gjenstander som befinner seg i en viss avstand.
17
24 24Hjelpemidler for plassering av gjenstander
Hjelpemidler for plassering av gjenstander innen en persons rekkevidde (posisjoneringshjelpemidler). Omfatter f.eks. brett på vippbart stativ, roterende bord med rom og systemer for montering av diverse utstyr.
1
24 27Festeanordninger
Hjelpemidler som fester og sikrer gjenstander i en bestemt posisjon. Rullestolfester i bil, se 12 12 24.
11
24 36Hjelpemidler for bæring og transport
Hjelpemidler som brukes for å bære og/eller transportere gjenstander til personlig bruk. Utstyr montert på rullestol for oppbevaring av gjenstander, se 12 24 42.
7
 
Relatert informasjon