Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Hjelpemidler for rekreasjon og fritidsaktiviteter

Produkter som er beregnet på å legge til rette for en persons deltakelse i enhver form for lek, sport eller hobby, eller andre former for rekreasjon og fritid. Utstyr for trening av bevegelse, styrke og balanse, inkludert trenings- og fitnessutstyr, se 04 48.

Velg en produktgruppe for å flere underkategorier, eller klikk på tallet til høyre for å se alle produktseriene i gruppen.
KodeProduktgruppe Skjul forklaringerAntall serier
30 03Hjelpemidler for lek
Produkter som gjør at en person kan delta i spill med regler eller ustrukturerte eller uorganiserte spill og spontan rekreasjon.
25
30 09Hjelpemidler for sportsaktiviteter
Enheter som gjør at en person kan delta i konkurranser, uformelle og formelt organiserte leker eller sportslige arrangementer, utført alene eller i en gruppe.
43
30 30Hjelpemidler for røyking
Hjelpemidler som gjør det mulig for en person å røyke sigaretter, sigarer og piper. Omfatter f.eks. tilpassede askebegre, lightere og sigarettholdere.
3